DonnJarda Vloženo 12. Listopad 2011 Vloženo 12. Listopad 2011 Zdravím Pánové, Dnes jsem montoval new rádio a při zkoumání kabelů jsem našel "záhadný konektor" hledal jsem ale nic podobného jsem nenašel. Původné jsem myslel že to bude k rádiu s gps ale po proskoumání na internetu jsem na tom rádiu slot pro ten zahadny konektor nenašel. měl jsem tam radio škoda symphony na cd ale ani k němu se ten konektor nehodil. Proto se k vám obracím s otázkou Co je to zač za konektor? Detail Citovat
zdesim Vloženo 14. Listopad 2011 Vloženo 14. Listopad 2011 to je konektor k GSM, od nejakeho hendsfree Citovat
DonnJarda Vloženo 14. Listopad 2011 Autor Vloženo 14. Listopad 2011 To jsem si myslel, že by to mohlo být něco na ten spůsob ale nebyl jsem si jistej. Díkes. Hned pouvažuju co bych na to napojil :-D Citovat
LukasCO Vloženo 19. Listopad 2011 Vloženo 19. Listopad 2011 nejsem si jistej ale podle mne toho na to moc nedáš, to vypada jako externí antena a tu asi do žadneho radia nenapojiš leda do dokovací stanice kterou už ti někdo z auta davno oddělal ale kabel s antenou ( někde ve střeše) tam nechal , ja zase po roce od koupě mého auta našel v palubce a střeše GPS antenu. :-) Citovat
zdesim Vloženo 24. Listopad 2011 Vloženo 24. Listopad 2011 treba kdyz si koupi nejaky chytry alarm, tak uz nemusi nikam davat gsm antenu moznosti je plno, jednou mu to treba usetri praci, ale spis to nikdy k nicemu uz nepouzije Citovat
DonnJarda Vloženo 24. Listopad 2011 Autor Vloženo 24. Listopad 2011 Taky si myslím že už to k ničemu nepoužiju, ale mě hlavně zajímalo od čeho ten kábel byl. Ted už to vím a sem klidnej páč mě střesovalo když sem viděl že to není do ničeho zapojené Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.