milo1 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Dobrý večer,na konkurenčním foru jsem nenašel jasnou odpověď, jestli jde nakodovat a rozsvítit zadní světla při denním svícení na OII Facelift r.v.2010.Nebo jestli není jednodušší při rozsvícení parkovaček dokodovat k tomu ty předky denního svícení co jsou v mlhovkách.Díky Milan jde mi o kodování ,buď varianta 1 to je spínač světel na nule, nebo poloha 2 otočený spínač na parkovačky 1.poloha 0 - svítí přední denní světlomety + nějak dokodovat zadních lampy nebo 2.poloha park. - svítí, vpředu parkovačky a zadní svítí taky + dokodování př.denních lamp Ještě jednou díky těm co mi odpoví věcně na můj dotaz M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Bych řek že to nepujde, alespoň v silničním zákoněje to zakázane, svítit parkovačkama u denního sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Ahoj, urcite sa do da. My sme kupili auto, a bolo to v tom nakodovane, a na poziadanie ti to urcite nakoduju v skodovke. Ja som sa pytal aj na ostatne kodovania, ale oni nemaju popisky na vsetko, len na nieco. Ja to mam, a som rad ze mi svieti zadok aj s dennym svietenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milo1 Vloženo 15. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 jo díky,vím,že v zákoně je to jinak,ale když je pod mrakem tak svícení zadků není na škodu, myslím,že stejně na to časem přijdou.A já preferuji v tomto případě svou bezpečnost na úkor zákona a spoléhám na úsudek zdravého rozumu.Vím, že by s parkovačkama svítily i světla denního svícení,ale to si myslím že na silnici až tak bezpečnost neohrožuje.Mám člověka co umí nakodovat různé požadavky, ale u modelu 2010 prý kody na toto nejsou,tak jestli někdo víte ,předem děkuji za info.Milo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Sorry jde to nakodovat, ale značkovy servis si myslim že to neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Zdravim, existuje zpusob jak aktivovat pomoci VAGu zadni svetlomety k prednim "mlhovkovym" svetlometum pro denni sviceni? Na VASu to lze (J519 - aktivovani koncoveho svetla pri dennim sviceni), ale jak je to s VAGem? Jsem zastancem nazoru, ze je lepe videt to co sviti nez to co nesviti i za denniho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Nechápu co tady na fóru pořád někdo řeší úpravu denního svícení 1) denní svícení je definováno vyhláškou, jak má být zapojeno a co má svítit 2) když je snížená viditelnost, rozsvítím světla normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 a za ďalšie ohľadom aktivácie zadných svetiel pri dennom svietení tu témy určite budú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Něco jsem našel a spojil to dohromady. K zadním světlům - nějaký způsob na to je, já to tak jednu chvíli měl (i když nechtěně). Kontaktuj uživatele kokta7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Ono je zaujimave, ze niekto to ma uz z vyroby a niekto nie JJ, kokta umi Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Kyselinka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Jak rika klasik,"Nechci videt, ale byt viden". Vyhlaska EU je nadrazena nasi legislative a ta to povoluje, jak potvrzuji nove vozy i moznost dodatecneho aktivovani pomoci VASu. To, ze nasi legislativci maji problem pouzivat zdravy selsky rozum, za to ja nemohu. Dat do vyhlasky pouze predek a v novele pripravovat i soucastne aktivaci zadnich muze jenom tydyt. Opustme legislativu a zkusme reagovat na podstatu dotazu. Znovu proto kladu dotaz. Da se to aktivovat i pomoci VAGu? Diky za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Opravdu se zde nenajde zadny dobrotivy odbornik, ktery by prozradil verejne postup na dokodovani? Urcite nejsem sam, ktery by toto chtel aktivovat. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Není problém to u mě zapnout u faceliftu. VAGem to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 hmmm, neviem ci som spravne pochopil co potrebujes nakodovat, ale nebude to nahodou toto? Vozidlo má po nastartování trvale rozsvíceny potkávací světlomety. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 Vozidlo má po nastartování rozsvíceny přední potkávací světlomety. Zatažením ruční brzdy se deaktivuji. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) FL ma zvlast denne svietenie v hmlovkach, nesvieti stratavackami cez den. On chce aby mu svietili zadne svetla spolu s prednymi dennymi. Ja mam napriklad nakodovany len spodny segment pri dennom svieteni: ...ale ako to aktivovat zial neporadim Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) Diky vsem co reagovali. Pokud to VAGem nejde, je to pase. Diky Ferdo25 za nabidku, ale k tobe to mam dost z ruky. Jedna se mi opravdu o to sviceni zadnich svetlometu, jak je vyobrazeno vyse na obrazku. Editováno: 8. Červenec 2014, autor: MartinM_2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 taky umím zapnout od kud si? klidně i jenom ten spodní segment co má kyselina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Pochopil jsem správě, že lze kódovat různé segmenty zadního osvětlení? čili např. aktivovat ty vertikální "boční" společně s denními v mlhovkách by šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Ano, ale ked svietia len bocne, tak to moc pekne nie je. Vrchny a bocny segment je prepojeny s osvetlenim SPZ, len pri zapnuti spodneho segmentu nebude svietit SPZ, co je cez den zbytocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Jak zapnout pravou zadní mlhovku a aktivovat HF?Nechce se spojit s telefonem,asi se to nikdy nepoužívalo,jednotku s anténkou tam mám.Kde na Vag com nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Mlhovku například přes VAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Nebo přes VCDS. (Snad to takto funguje i na FL. ) 09-Centrální elektrika, kódování-07, kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování, v bytu 4 zaškrtnout bit 4 a v bytu 3 odškrknout bit 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jak zapnout pravou zadní mlhovku a aktivovat HF?Nechce se spojit s telefonem,asi se to nikdy nepoužívalo,jednotku s anténkou tam mám.Kde na Vag com nastavit? možná máš vypnuté BT v jednotce, záleží co máš za jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 ahoj, našla by se dobrá duše, co mi nakóduje ty vertikální segmenty zadních světlometů? Brno, Vyškov, Blansko a okolí - díky. Byl jsem u nás v Blansku za známým elektrikářem a bohužel nula bodov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Vaša (Prostějov) - zkus ho kontaktovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.