Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

budeš je mít o 6mm zalezlejší ;)

tak to je ještě dobrý

dík

a počkej, nebudou mi drhnout o brzdiče? myslim vepředu

Upraveno od pešír

jo tak to nevim, jde oto jak jsou řešený ty kola..

sorry :feve:

Tak ty 18" na RS určo na příští sezonu dám :) .....tet de voto jaky dat ETčko. Jestli by byla šiřka 8" tak ET35, bych řekl. Teť mám7x17" s 1,5cm podložkama a vycházíto přesně k lemu.

Je nutné (vhodné) upravovat nějak sériový podvozek FI sedan? Právě jsem si udělal velkou radost koupí 17" Kentaurů s pneu 205/40, budu je sice montovat až na jaro - kdo by to taky v tom hnusu venku dával teď. Poraďte mi, jestli s tímto rozměrem (jsou to 7J*17 ET 43) máte zkušenosti na sériových tlumičích a pružinách, nebo dát sportovní verzi??? Nejsem žádný velký tuner, mám sedana v šedé grafit. met. a zvolil jsem zvenku pouze chrom paket od Milotecu, výfuk od Laityngu, pár lištiček a Angely a auto vypadá jako "dospělý" sedan, takže bych nerad volil nějaké přehnanosti a udržel započatý styl. Díky za Vaše názory.

žádný upravy nepotřebuješ, ale bude to vypadat hrozně vysoko, jde oto co od toho čekáš..

co jsou kentaury? nemám představu :)

ale k podle teba započatýmu stylu bych nasadil spíš 15-16 surikeny ;) soráč ;)

žádný upravy nepotřebuješ, ale bude to vypadat hrozně vysoko, jde oto co od toho čekáš..

co jsou kentaury? nemám představu :)

ale k podle teba započatýmu stylu bych nasadil spíš 15-16 surikeny ;) soráč ;)

Kentaury jsou origo škodovácký kola na Roomster scout a FII sportline

post-24822-1255765784_thumb.jpg

zdravím, prosim o radu. Mam SFCombi 1,2 47kW, 2006 jazdím na 165 ale chcem prehodiť na 185. Potrebujem širší disk?Dik

Tak pokiaľ máš 165 gumy, pravdepodobne máš 5 palcový disk (šírka) a na 185 ti treba 6 palcový.

Obuješ to síce aj na na ten 5 palcový, ale guma bude deformovaná a nie je to povolená kombinácia.

no 70procentní profil se opravdu šíleně zdeformuje když ho dáš místo na 5´´ na 6´´ ráfek :feve:

nepovolená to kombinace to samo je

bude to balonek to jo, jinak nic

Je nutné (vhodné) upravovat nějak sériový podvozek FI sedan? Právě jsem si udělal velkou radost koupí 17" Kentaurů s pneu 205/40, budu je sice montovat až na jaro - kdo by to taky v tom hnusu venku dával teď. Poraďte mi, jestli s tímto rozměrem (jsou to 7J*17 ET 43) máte zkušenosti na sériových tlumičích a pružinách, nebo dát sportovní verzi??? Nejsem žádný velký tuner, mám sedana v šedé grafit. met. a zvolil jsem zvenku pouze chrom paket od Milotecu, výfuk od Laityngu, pár lištiček a Angely a auto vypadá jako "dospělý" sedan, takže bych nerad volil nějaké přehnanosti a udržel započatý styl. Díky za Vaše názory.

Opravdu žádné úpravy dělat nemusíš,ale budeš to mít opticky vysoké,sniž to pružinama a bude to super. ;)

ještě bych ale přidal, oloupej pár těch pikačovin a místo perek nějakej podvozeček a bude to i pěkný auto ;) ikdyž se jedná o sedan :D

ještě bych ale přidal, oloupej pár těch pikačovin a místo perek nějakej podvozeček a bude to i pěkný auto ;) ikdyž se jedná o sedan :D

Tak jsem včera nevydržel a aspoň v garáži jsem je vyzkoušel a asi půjdu i do těch pružin. Dosud jsem měl ENZO H 15" na 195/50 a zdály se mi malé. Pár fotek na ukázku (omlouvám se za kvalitu, ale je to foceno v garáži a mobilem)

post-24822-1255853308_thumb.jpgpost-24822-1255853404_thumb.jpg[attachment

=166608:17_10_09_1535.jpg]post-24822-1255853364_thumb.jpgpost-24822-1255853347_thumb.jpgpost-24822-1255853335_thumb.jpgpost-24822-1255853580_thumb.jpg

post-24822-1255853808_thumb.jpg

post-24822-1255853385_thumb.jpg

post-24822-1255853434_thumb.jpg

Kolečka samozřejmně moc sluší . :palec2: Jenom to teď musíš popustit k zemi a bude to super,a za mně ten chrom taky nemusím ;)

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny, jen bych se chtěl informovat, jestli můžu mít na Fabii 1.4 MPi, 50 kw pneu 185/55 R15.

Jde o to, že jsem dnes šel dofouknout pneu a nevěděl jsem na kolik přesně, tak kouknu na tabulku, co je u víčka nádrže a tento rozměr pneu byl uvedený jen u motoru 2.0 MPi, 85 kw, tak mě zajímá, jestli může být i pro můj motor, nebo může být problém např. při nehodě, že jsem neměl odpovídající pneu.

Díky za odpovědi. -_-

Upraveno od Kamil07

Zdravím, já mám 1,2 12V/47 kW, na tabulce ve víčku to sice napsané taky nemám, ale v TP je uvedeno alternativní použití pneu 185/55 R15 81T na ráfcích 6J x 15 H2 ET 43, takže myslím, že problém určitě nehrozí ani u tebe.

Zdravím všechny, jen bych se chtěl informovat, jestli můžu mít na Fabii 1.4 MPi, 50 kw pneu 185/55 R15.

Koukni do velkého techničáku a máš jistotu! ;) Tady je to z dílenské příručky: post-32075-1259684179_thumb.jpg

Upraveno od Pawouk

Perfektní, díky za váš čas a hlavně ochotu. -_-

• 4 týdny později...

nema nekdo ozkouseno pripadne i foto jeslti by sel na fabii rozmer 9x16 ET30 ? mam serii , chtel bych dat pouze rs pruziny na podvozek zatim . jde mi o to aby to nelezlo moc ven z blatniku . spis zaroven aby to bylo

mrkni se do sekce "vaše Fabia" uživatel Mates tam má téma "černý cvrček"...ten má 9 x 16" jen nevím ted jaký má ETko ;)

jojo toho sem si nasel taky. psal jsem mu :)

Upraveno od shotik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.