Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Libore tož určitě na nějakych Nikianech, Cuntinetal nebo Mechechelinech :D  , bo musi ukazat jaky je king ni :D

Beniku skus si odjezdit 7 let na Polarisach dvojkach v krasne beskidske krajině a pak si dělej zavěry ;)

Vloženo

Tak , tak. Já jezdil polarisy II, teď mám nokiany. Nepoznal jsem rozdíl, a to jsem v zimě na horách 4x do týdne. Takže sněhu a marastu jsem na posouzení zažil dost.

Vloženo

dík za info, ja som to až tak nečítal, neštudoval, ....

fabču jazdí manželka, takže o max. tam niet ani chýru ni páru, ....

letňáky jazdí tak max. 120, a zimáky podstatne pomalššie, ...

i keď asi 2x na letňákoch sme boli v chorvátsku, a sem tam sme tlačilli aj 140 - 150, ... (bez pokuty) :kol-27:

o.i. zimáky sú už doma, objednané a poslané Barum Polaris 3 , 185/60/R14 82T

no pozeral som ich DOT čísla a dvakrát som z toho nebol múdry, ...

je tam napísané:  DOT HWF8 W29R

vie niekto čo z tých hatlámma patlámma sa dá vyčítať?

díky za radu, čas, pomoc, ... :kol-27:

Hele ty ten DOT nečteš celý (DOT HWF8 W29R XXXX),je to dvanáctimístné číslo a označení týdne a roku výroby jsou poslední čtyři čísla ,která jsi neuvedl.

To co jsi napsal je označení výrobce a výrobní linky.

Vloženo

imitace zímního kola :D :D na črm jezdíš ty? :)

obecně jezdím na Barumkách cca 30 let ale Polaris je něco zoufalého to vraníky jsou lepší, to soudím ze zimních zkušeností od Felice po Octávii z krásné zlínské krajiny v Bílých karpatech a z Prahy. Vlastním mimo jiné i feldu na dojetí ke které jsem dostal Debiky a polaris je promiň *račka.

Vloženo

Ahoj,taky jsem jezdil vždy v zimě jen Barumky Polaris 2 i 3.V loni jsem měl teda Goodrige,ale zdály se mi horší než Barumky tak sly do světa. Letos mám Semperit Speed Grip-2.Ještě není sních tak nevím.

Vloženo (editace)

bene přeháníš, všichni vědí že Barum Polaris X je průměrná guma. Odpovídá tomu prostě poměr výkon/cena. Je to stejné, jako kdyby si nadával na BMW M3 jenom proto, že je horší jak Ferrari F12 Berlinetta. Ano bawor má slabší výkon, ale taky na úkor pořizovací ceny. Stejný je to u gum. Nebo takhle ponižuješ všechny co vybírají v jiném poměru než ty? 

Editováno: , autor: Supermarine_Spitfire
Vloženo

neva porozprávajte sa , pokecajte, kto ským a protikomu, .... imitácii to keď tak preložím, ...

a teraz k veci: našiel som dot číslo, čuduj sa svete, ... bolo na druhej strane gumy, boli zopnuté páskou od kuriéra, ...

a je tam na dvoch 39/14 a na druhých 40/14, ...

takže vec jasná, daná, ...

obvzlášť benovi ďakovať nemienim, nemám za čo, ale pobavil, .... :kol-47:

Vloženo

mam na svojej fabii 205/45 r16 a som s nimi spokojny len dost citim kadzu jamu kazdy mensi vytlk a dost mi to aj bucha. preto som sa chcel spytat ci mizem dat 205/50 alebo /55 viem ze to nieje schaleny rozmer ale chcem to trosku pohodlnejsie. ak to tam zmestim prejavi sa to nejako na jazdnych vlastnostiach?

Vloženo (editace)

Zdravím fšecky, čtu a pročítám a stejně se musím zeptat, mám  "Škoda Fabia kombi Sport 1,9 TDi , 74 kW ( 101hp ) @ 96 kW ( 130 hp ), AXR, r.v. 2006" a v techničáku mám napsaný v doplnění 3 rozměry na alu kola, 2x15 a 1x16. Všechny mají ale ET 43. Ať se kouknu na jakej koli inzerát, většina nabízí patnáctky s ET 38. Ptám se, když pominu, ze to není zapsaný v TP, bude to necemu vadit? Nebude to drhnout vnitřní stranou o brzdy a budu tam moc dát pneu určený a to 195/50/15 82H? Díky za vysvětlení.

P.S.: Tak s ET jsem se uz popral a snad jsem to pochopil, teď bych spíš potreboval odpověď od někoho kdo tato kola má. Mám možnost mít za hodně slušnou cenu Dezenty F 15 s gumama Pireli Cinturado P6 195/60 R15. Co jsem vyčetl, rozměr na Octu. Když to tam nacpu bude to vypadat opravdu tak hrozně jak tady někdo psal na předních stránkach? Nemáte někdo foto kol s tímhle rozměrem?

Mockrát dík

Editováno: , autor: Batep
Vloženo

Dezent F v 15" mám na autě, ale s pneumatikou 195/50. Rozměr, který uvádíš, bych tam rozhodně nedával, pata pneumatiky bude skoro o 2 cm vyšší a bude to vypadat hrozně. Kolo bude na průměru o 39 mm větší.

Vloženo

Díky za info, ja vím, že to asi nebude úplně ono.  :kol-32:  Ale koupil jsem to jako oblíknutou sadu a mají dezen jeste pres 5mm, tak by byly ještě na jednu sezonu. Jak to bude s průchodností kola? Bude to někde zavazet? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...