Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 No protoze me uz z tech temat vstavaj vlasy na hlave hruzou. A to zadny vlasy nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackcitadela Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 no tak sory....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Neber si to osobne.. Jde o opatreni, ktere ma prave vam, novackum, pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackcitadela Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 jasně,každej tu byl přece nováček....ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Netusim, co jsi tim chtel rict, ale doufam, ze uznas, ze neustale opakovani temat je zabijakem navstevnosti - forum se stane nudnym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackcitadela Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 A to je jasný,vlastně se tu bavíme o ničem je to pravda pořád do kola jedno téma je fakt na nic...beru na vědomost,nejdřív budu prohledávat starší témata a když to nenajdu tak písnu dotaz,OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Přečetl jsem si teda všechny přizpěvky, dozvěděl jsem mnoho věci ale jednu ne tak se zeptam tady. Mam auto chvíli (vubec první) a kolum a pneu nerozumím. Shanim na zimu nějake kola, plechače. Z předchozích diskuzi jsem vyčetl, že většina používa na zimu 185/60 R14. Takže rozhodnutí je jasne. Koukal jsem do techničáku a tam je napsano jako standard 6Jx14 ET 43; 185/60 R14 82H. Co na discich znamená to ET 43 a na pneu to 82 H. Ve variabilním provedení je totiž napsano že na 6Jx14 ET 38; 185/60 R14 82H nelze použit sněhové řetězy. A ja potřebuju koupit kola na které mohu nasadit i sněhové řetězy. Takže pro shrnutí - co znamená to ET na discích a 82H na pneu a jaké vlastně kola na zimu i na sněhové řetězy. combi, 1.9 tdi, 74kW dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ET je zális středu(příruby) disku H- je index rychlosti(max do 210km/h) 82- zátěž na pneu(max do 475kg) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Ještě takový dotaz (nebo spiš zamyšlení). Na leto mam 195/50 R15, včetně rezervy. Na zimu 185/60 R14, ale rezervu mam letni. Jake to je, pokud to ovšem je realne, nasadit na jedno kolo v zimě tu letni rezervu (je o trochu větší)?? Už jste to někdo zažil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Ještě takový dotaz (nebo spiš zamyšlení). Na leto mam 195/50 R15, včetně rezervy. Na zimu 185/60 R14, ale rezervu mam letni. Jake to je, pokud to ovšem je realne, nasadit na jedno kolo v zimě tu letni rezervu (je o trochu větší)?? Už jste to někdo zažil?? jestli je a nebo neni vetsi si snadno spocitas jsou shodne a jako dojezdove kolo ji muzes pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 přesně jak píše bobajs!!, jako nouzoví dojezd lze použít jakou koli náhradu co tam jde namontovat já mám taky normálně na léto 215/40/16 a v rezervě 165/70/14(bo kolik tam je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ET je zális středu(příruby) diskuH- je index rychlosti(max do 210km/h) 82- zátěž na pneu(max do 475kg) teď koukám nevložil jsem všechny obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Přečetl jsem si teda všechny přizpěvky, dozvěděl jsem mnoho věci ale jednu ne tak se zeptam tady. Mam auto chvíli (vubec první) a kolum a pneu nerozumím. Shanim na zimu nějake kola, plechače. Z předchozích diskuzi jsem vyčetl, že většina používa na zimu 185/60 R14. Takže rozhodnutí je jasne. Koukal jsem do techničáku a tam je napsano jako standard 6Jx14 ET 43; 185/60 R14 82H. Co na discich znamená to ET 43 a na pneu to 82 H. Ve variabilním provedení je totiž napsano že na 6Jx14 ET 38; 185/60 R14 82H nelze použit sněhové řetězy. A ja potřebuju koupit kola na které mohu nasadit i sněhové řetězy.Takže pro shrnutí - co znamená to ET na discích a 82H na pneu a jaké vlastně kola na zimu i na sněhové řetězy. combi, 1.9 tdi, 74kW dík moc jinými slovy, čím menší ET, tím jsou kola víc ven z blatníku, ET 43 je standart, třeba v mém případě ET 35 mám kola oproti standartu o 8mm víc vystrčené, ale musíš ještě připočítat rozdíl v šíři disku (pneu), standart 185, já nyní 195, tedy o 10mm víc, t.j. o dalších 5mm víc kola ven. Kola s ET 35 mám nafocené u sebe http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12529 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofyX Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Zdravim vsechny, mam takovej blbej dotaz, i kdyz tady pomerne dost veci procitam, tak jsem nezahledl odpoved na toto, i kdyz uznavam, ze jsem se mohl prekouknout Muzu ted mit za pekne penizky kola na zimu z Octavie I. Myslim, ze to je take 5*100, rozmer ma byt 195/60/15", pujde to na Fabii ? Nebo to nekde bude skrtat ? Diky za radu, ale prosim o potvrzeni na 100procent V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Zdravim vsechny, mam takovej blbej dotaz, i kdyz tady pomerne dost veci procitam, tak jsem nezahledl odpoved na toto, i kdyz uznavam, ze jsem se mohl prekouknout Muzu ted mit za pekne penizky kola na zimu z Octavie I. Myslim, ze to je take 5*100, rozmer ma byt 195/60/15", pujde to na Fabii ? Nebo to nekde bude skrtat ? Diky za radu, ale prosim o potvrzeni na 100procent V. Na sto pro to ani neškrtne! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofyX Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 ..doufam, uz ke me jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 195/60 tam sice dostanes, ale bude ti spatne ukazovat tachometr a bude to vypadat osklive. Nehlede na to, ze to neni povolene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Půjde to?? Jedná se o tento rozměr 9x16 ET15 jde mi o to jestli s takhle nízkym ET nebudou lézt ven.. Díky za rady nijak to nehoří ale příprava na léto musí bejt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 psal jsem ti sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 psal jsem ti sz jj vim o tom, dík. Máš tam další dotaz.. To jsou holt nezkušenosti s tímhle vozítkem, ještě že jsou tu tak ochotní uživatelé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofyX Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 195/60 tam sice dostanes, ale bude ti spatne ukazovat tachometr a bude to vypadat osklive. Nehlede na to, ze to neni povolene. .. osklive to snad tak nebude , jenze jestli 8tis za sadu a nebo 2tis., to je rozdil Snad me nechytnou zabicky, ale holt to risknu - penizky holt netisknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak ještě jedna blbá otázka jak řešíte stk stěma16. 17ti palcovýma kolama v techničáku povolené nejsou a jak někdo výše napsal v případě nehody se lehce stanete vyníkem (stav vozidla neodpovídá) to si lajznete nebo to máte nějak přepsané v tecničáku a co body nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak ještě jedna blbá otázka jak řešíte stk stěma16. 17ti palcovýma kolama v techničáku povolené nejsou a jak někdo výše napsal v případě nehody se lehce stanete vyníkem (stav vozidla neodpovídá) to si lajznete nebo to máte nějak přepsané v tecničáku a co body nic? "16" do techničáku jdou dopsat(pokud už je tam někdo nemá-od 2003), podle Alcaru jdou i nějaký sedumnáctky, prostě ty co jsou na fábu schválený(ale osobně sem to neřešil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirro Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdravim,tak sem jako novacek zalozilt tema,ktere mi bylo hned uzamknuto. Tak sem se pustil do prohledavani odkazu abych nasel odpoved na svou polozenou otazku.Bohuzel sem i pres temer dvou hodinove hledna odpoved nenasel.Je mozne ze jsem se nekde prehledl,ale v 1 rano je to celkem pravdepodobne.Bylo by mozne i pres mou mladickou nerozvaznost odpovedet na muj dotak ktery mel toto zneni.Chci koupit kola o rozmerech 8x18 a zajima me jestli budou sedet na FRS kdyz maji ET35.Popripade jaky rozmer pneu pouzit.Predem dekuji a jeste jednou omluva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.