jozzi Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Libore tož určitě na nějakych Nikianech, Cuntinetal nebo Mechechelinech , bo musi ukazat jaky je king ni Beniku skus si odjezdit 7 let na Polarisach dvojkach v krasne beskidske krajině a pak si dělej zavěry 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Tak , tak. Já jezdil polarisy II, teď mám nokiany. Nepoznal jsem rozdíl, a to jsem v zimě na horách 4x do týdne. Takže sněhu a marastu jsem na posouzení zažil dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Voice tak Ty už pomalu bydliš v horach ,občas si projedu nějakou čast barumky, aje to pro mě vždy krasny zažitek jak jedu Zlinskou krajinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Klídek, někdo má imitaci zimních pneu, někdo zase imitaci mozku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 dík za info, ja som to až tak nečítal, neštudoval, .... fabču jazdí manželka, takže o max. tam niet ani chýru ni páru, .... letňáky jazdí tak max. 120, a zimáky podstatne pomalššie, ... i keď asi 2x na letňákoch sme boli v chorvátsku, a sem tam sme tlačilli aj 140 - 150, ... (bez pokuty) o.i. zimáky sú už doma, objednané a poslané Barum Polaris 3 , 185/60/R14 82T no pozeral som ich DOT čísla a dvakrát som z toho nebol múdry, ... je tam napísané: DOT HWF8 W29R vie niekto čo z tých hatlámma patlámma sa dá vyčítať? díky za radu, čas, pomoc, ... Hele ty ten DOT nečteš celý (DOT HWF8 W29R XXXX),je to dvanáctimístné číslo a označení týdne a roku výroby jsou poslední čtyři čísla ,která jsi neuvedl. To co jsi napsal je označení výrobce a výrobní linky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 imitace zímního kola :D na črm jezdíš ty? obecně jezdím na Barumkách cca 30 let ale Polaris je něco zoufalého to vraníky jsou lepší, to soudím ze zimních zkušeností od Felice po Octávii z krásné zlínské krajiny v Bílých karpatech a z Prahy. Vlastním mimo jiné i feldu na dojetí ke které jsem dostal Debiky a polaris je promiň *račka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas69 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 dík za info, radu, .... tá imitácia mozku sa mi aj tak zapáčila zo všetkého najviac, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Ahoj,taky jsem jezdil vždy v zimě jen Barumky Polaris 2 i 3.V loni jsem měl teda Goodrige,ale zdály se mi horší než Barumky tak sly do světa. Letos mám Semperit Speed Grip-2.Ještě není sních tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 oni si tady založí klub polaris to nej na zimu, bůh s vámi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) bene přeháníš, všichni vědí že Barum Polaris X je průměrná guma. Odpovídá tomu prostě poměr výkon/cena. Je to stejné, jako kdyby si nadával na BMW M3 jenom proto, že je horší jak Ferrari F12 Berlinetta. Ano bawor má slabší výkon, ale taky na úkor pořizovací ceny. Stejný je to u gum. Nebo takhle ponižuješ všechny co vybírají v jiném poměru než ty? Editováno: 17. Listopad 2014, autor: Supermarine_Spitfire 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 asi to všichni evidentně neví, proč tolik chvály?, já jsem na P-x byl nucen pár zim strávit tak vím o čem to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas69 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 neva porozprávajte sa , pokecajte, kto ským a protikomu, .... imitácii to keď tak preložím, ... a teraz k veci: našiel som dot číslo, čuduj sa svete, ... bolo na druhej strane gumy, boli zopnuté páskou od kuriéra, ... a je tam na dvoch 39/14 a na druhých 40/14, ... takže vec jasná, daná, ... obvzlášť benovi ďakovať nemienim, nemám za čo, ale pobavil, .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 mě není třeba překládat pár takých majstrov od Trenčína jsem ze závějí už vytahoval, ti taky obyčejně zapoměli poděkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 mam na svojej fabii 205/45 r16 a som s nimi spokojny len dost citim kadzu jamu kazdy mensi vytlk a dost mi to aj bucha. preto som sa chcel spytat ci mizem dat 205/50 alebo /55 viem ze to nieje schaleny rozmer ale chcem to trosku pohodlnejsie. ak to tam zmestim prejavi sa to nejako na jazdnych vlastnostiach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Já bych řekl že hlavně s rozměrem 205/55 R16 ti to bude dřít o podběhy př zatáčení.. A profil 55 bude extra drahej.. sám mám 195/65 a je to mastné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 cenovo to nieje nic strasne... len toho som sa bal ze by mi to drelo pri toceni... len ci to nema nahodou niekto vyskusane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Bych se hlane sugeroval tim co mam zapsane v papirech . Nedej boze nejaka nehoda , treba i nezavinena ale zjisti ti spatnej tozmer pneu a uz je po ptakach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 tak ked nie vyssie pneu tak ako zvisit konfort aby to tak nebuchalo ked prejdem po nerovnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Misto 16" -> 15" tam uz mas vyzsi pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 (editace) Zdravím fšecky, čtu a pročítám a stejně se musím zeptat, mám "Škoda Fabia kombi Sport 1,9 TDi , 74 kW ( 101hp ) @ 96 kW ( 130 hp ), AXR, r.v. 2006" a v techničáku mám napsaný v doplnění 3 rozměry na alu kola, 2x15 a 1x16. Všechny mají ale ET 43. Ať se kouknu na jakej koli inzerát, většina nabízí patnáctky s ET 38. Ptám se, když pominu, ze to není zapsaný v TP, bude to necemu vadit? Nebude to drhnout vnitřní stranou o brzdy a budu tam moc dát pneu určený a to 195/50/15 82H? Díky za vysvětlení. P.S.: Tak s ET jsem se uz popral a snad jsem to pochopil, teď bych spíš potreboval odpověď od někoho kdo tato kola má. Mám možnost mít za hodně slušnou cenu Dezenty F 15 s gumama Pireli Cinturado P6 195/60 R15. Co jsem vyčetl, rozměr na Octu. Když to tam nacpu bude to vypadat opravdu tak hrozně jak tady někdo psal na předních stránkach? Nemáte někdo foto kol s tímhle rozměrem? Mockrát dík Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: Batep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Dezent F v 15" mám na autě, ale s pneumatikou 195/50. Rozměr, který uvádíš, bych tam rozhodně nedával, pata pneumatiky bude skoro o 2 cm vyšší a bude to vypadat hrozně. Kolo bude na průměru o 39 mm větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Díky za info, ja vím, že to asi nebude úplně ono. Ale koupil jsem to jako oblíknutou sadu a mají dezen jeste pres 5mm, tak by byly ještě na jednu sezonu. Jak to bude s průchodností kola? Bude to někde zavazet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 to musíš vyzkoušet, já takový experimenty nedělám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Vyzkouším, na jaře )) kola 195/65/15 jsem viděl a bylo tak na hraně, 195/60/15 by mohla být o trochu lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) pneu 195/65 R15 jsem viděl taky a bylo to hrozné Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.