Přejít na obsah

Demontaz listy


paldous

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nevi nekdo jak se da demontovat okrasna lista v pristrojovce pred spolujezdcem? nevim jestli to tam neni nasroubovane a jestli se kvuli tomu nemusi davat dolu kastlik, pred ridicem jsou listy jenom nacvaknute ale nerad bych zlomil tu dlouhou u spolujezdce kdyz za to vemu... nedelal to uz nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Díky recept? Ani nie ja som to riešil citom a intuíciou...Tych čudlíkov som polámal niekolko,ale dajú sa kúpit asi 6kč jeden z netu aj lacnejšie...

Dvom by sa vám to robilo asi lepšie jeden pridrží druhý pozrie kam ten tapec potiahnút a pojde vám to ako nič ... :kol-47:

Mal som tiež obavy z tapacírungu robil som to na etapy-madla,ramečky atd cca 7dni... Teraz v sobotu som dorábal ešte dvierka kastliku na okuliare a tie nad stredovými ofukmi... Tá folia je čarovná :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj, mám v plánu to samé, cos udělal Ty už nějakou dobu, ale zatím nebyl čas. Prosimtě, když si sundal tapec a odvrtal tu lištu (předpokládám, žes to odvrtal), jak si ji připevnil zpět, lepením ??

Díky za tip :-)

Ahoj,

není třeba demontáž lišt ani tapecu ta folie jde krásně nalepit cca. 4x dveře 2hod. Tak jsem to dělal já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No..já bych to chtěl udělat precizně. Bojím se,že když to udělám jen povrchově bez sundavání tapecu,tak se to po čase odlepí.Vzadu jsem chtěl stejně ten tapec sundat kvůli pískajícím stahovačkám...ve předu už jsem to dělal a na zadek nebyl čas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jakou folii si prosimtě použil ?? 

Já dodělal teď všechny madla a ta folie mi připadá..jako ne zrovna dobře lepící. Musel jsem se s tim opravdu hodně prát aby to drželo a já docílíl požadovaného vzhledu.

Přede mnou už tam někdo folii dával, ale udělal to úplně hrozně s bublinama a už byla i potrhaná..takže jsem to sundaval ze všech madel a ta držela jak beton. Škoda, že to neudělal ten člověk pořádně, nebýt těch bublin, tak to bylo dobrý.

Já se na to už nemohl dívat..

Kupoval jsem folii zde. 4D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už si nepamatuju jakou,ale myslím černý karbon 3D a z lepící strany nějaké mikro kanálky pro lepší vytlačení bublin. Rozhodně dobře odmastit a při lepení použít fén na horký vzduch tím se odstraní 95% bublin a pak si s tím jen hrát. Špatně jsem si odmastil rámeček kolem rádia a kousek folie se hnulo,ale není to hrozné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...