Srpen 4, 201015 r Pokud snad ještě stále někdo jezdíte s nepohyblivými ručičkami budíků a na sedmi stránkách diskuze tohohle tématu jste se jen dozvěděli, že to někdo umí opravit za úplatu, mrkněte sem: http://www(tecka)octaviaclub(tecka)cz/oc/index.php?option=com_content&task=view&id=196&Itemid=30 Mně se několik měsíců ručičky takřka nepohnuly a nepomohla žádná ze zmíněných rad na tomto fóru. Výše uvedený odkaz jsem našel cca před čtrnácti dny, okamžitě aplikoval a hle, vše zase funguje! Přeji mnoho šťastných kilometrů P.S. Omlouvám se za nešikovně napsaný odkaz, funkční odkaz administrátor tohohle fóra nepovolí vložit...
Srpen 8, 201015 r Zdravím Všechny!! Mě též padají budíky,jsem elektrikář(takže si to opravim sám),ale můžete my prosím poradit který plošňák to je co se musí proletovat(je jich tam hafo) Díky
Srpen 25, 201015 r Kdo opravý nefungující budíky na OI r.v.99(před faceliftem) bez maxidotu, v okruhu 50km kolem Liberce. Na čísla, co jsem našel v tomto tématu jsem se nedovolal....
Srpen 27, 201015 r pokud bys nenasel nikoho bliz (Domažlice) tak brnkni :777932380 nebo napis email: mifi@tv-video-sat.cz muzes bud zaslat nebo prijet.Necha se to pres postu uz do 3 dnu stihnout
Srpen 28, 201015 r A mám to opravené! A na Slovensku. Oprava trvala 20 min. Komplet rozobratie-oprava-poskladanie. Keby niekto potreboval, dám kontakt. Ahoj Mozes mi poslat kontakt na slovensku na opravu budikov na oktaviu ? Dakujem
Srpen 28, 201015 r Zdravim, koupil jsem si ted starsi oktavku r.v. 1999 -nafta, a pri pootoceni klicku nez nastartuji, se rucicka otackomeru zacne neposedne komihat, kdyz nastartuji ukazuje v poradku, ale to kmitani predtim me nijak neuklidnuje. Je to v poradku, nebo to mam resit ? dik
Srpen 29, 201015 r pokud kmita rucicka a po cca par vterinach prestane a najedou vsechny ostatni vyleti do spravne polohy - tak se servomotorek nekalibruje - diky protacejici hridelce uvnitr v servomotorku - vetsinou se to posere diky tomu ze se casto sundavaji rucicky z budiku po nastart. se rucicky kalibruji - presneji maji za ukol dohledat spodni doraz, pokud nenajde a protaci se v servu prave ono ozub.kolecko, tak rucicka kmita par vterin a ostatni serva cekaji. Kmitani prestane asi za 5 vterin a pak vse je tak jak ma - i ostatni serva jsou pripravena
Srpen 29, 201015 r Dik za odpoved, ale protoze jsem uplnej laijk, mam to nejak resti nebo neni treba - uplne jsem nepochopil ten dusledek co z toho muze ci nemuze byt. dik
Září 1, 201015 r Ahoj Mozes mi poslat kontakt na slovensku na opravu budikov na oktaviu ? Dakujem opravujem budiky + central zamky na octavku .vychod okr.Michalovce 0915325334 na pockanie
Září 1, 201015 r oprava padajucich budikov + central zamky na octavku .vychod okr.Michalovce 0915325334 na pockanie
Září 14, 201014 r Zdravím,tak ručičky mi padají také.Z počátku nenápadně sem tam,ted už pravidelně(hlavně když natankuju).Koukal jsem na odkaz kolegy JAMIEK a je to tam popsáno detailně ale pokud by se našel někdo kdo to zvládne opravit z okolí Teplic a okruhu cca 60km pls dejte vědět. Pokud by jsem budíky rozebral tak už je nikdo nedá dohromady
Listopad 11, 201014 r Mám padající ručičky na Octavii 2000 81kw , najde se někdo kdo to opraví v okolí Opavy a Ostravy? :-) Díky za odpověď colision@seznam.cz
Listopad 28, 201014 r Ad padající ručičky: 605580160 - tak tohle číslo jsem našel na tomto fóru, jelikož jsem měl stejný problém jako spousta lidí s Oktávkou s RV pod 2000, tak jsem na něj zavolal, ozval se mi maník, řekl, ať za 3 dny přijedu do Šlapanic u Brna. Když jsem přijel, tak mě poslal, ať se jdu třeba někam projít nebo najíst a za hodinu, že se sejdeme. Auto mi vrátil, vyinkasoval 1200 a dal mi dokonce na opravu záruku. Ručičky už 3 měsíce fungují. Doporučuji. Určitě bych se v tom, jakožto laik, nehrabal a nerozebíral to, byť to vypadá, podle toho jak to měl rychle a dle toho, co čtu tady, že to bude nějaká prkotina. A propos. Servisy nezklamaly. Tam mi řekli, že se tam s tím nikdo drbat nebude, prostě, že vyhodí celou přístrojovku a dají mi tam novou, což je také řešení .
Prosinec 5, 201014 r Mam taky problém s padajicíma budíkama. Neopravil by někdo na pardubicku? 1,9 Tdi r.v.1998
Prosinec 12, 201014 r Pokud ma nekdo tez problem v okoli HK - taky opr. padani rucicek, cukajici ukazatele, spodni LCD displaje pal.pc Upraveno Prosinec 12, 201014 r od Host
Prosinec 23, 201014 r UP opravy vsech koncernovych tacho i jinych(padajici rucicky,vadne display,repro+ jine nahradni dily)moznost na pockani nebo postou. Domažlice mifii@tv-video-sat.cz 777932380 pri vetsim mnozstvi sleva
Únor 12, 201114 r Hledám někoho, kdo by do 500,- z okolí Olomouce opravil. Včera mi to začlo dělat a ke konci jízdy už to šlo všechno v pořádku, jsem zvědavej, co to bude dělat dnes, ale pro případ už ať mám pojistku. (Padají všechny ručičky na chvíli naskočily, ke konci jízdy pak šly stále) Upraveno Únor 12, 201114 r od Rygy
Únor 27, 201114 r Zdravim, nevedel by mi to niekto spravit z okolia Topolcian ? Ja mam podobny problem, niekedy mi idu rucicky a niekedy vobec nie, nechapem to. Dajte mi niekto vediet alebo mi nejako poradte prosim
Únor 27, 201114 r Hledám někoho, kdo by do 500,- z okolí Olomouce opravil. Včera mi to začlo dělat a ke konci jízdy už to šlo všechno v pořádku, jsem zvědavej, co to bude dělat dnes, ale pro případ už ať mám pojistku. (Padají všechny ručičky na chvíli naskočily, ke konci jízdy pak šly stále) Prostějov
Březen 14, 201114 r tak tak na kazdych budicich je trosku neco jineho je to pořád stejná závada studený spoje na zdroji a dvou odporech proletovat a hotovo
Duben 20, 201114 r Čau lidi. Mám problém s padáním ručiček tachometrů u Octavie I. Nevíte kdo to opravuje v okolí Kladna, nebo přímo na Kladně? Díky za info.
Duben 24, 201114 r Čau lidi. Mám problém s padáním ručiček tachometrů u Octavie I. Nevíte kdo to opravuje v okolí Kladna, nebo přímo na Kladně? Díky za info. z kladna mi ve stredu prijede vuz a veze 2 tacho vadne a jeste starter se tam bude menit,Tak pokud chces dam ti na nej kontakt a mohl by vzit i tvuj tacho mel bys to hned hotove a bez cesty.mifii@tv-video-sat.cz 777932380
Duben 25, 201114 r Tak schvalne kolik bere kdo zvas za hodinu prace.Uctuju si za opravu 1200Kč to jsou 4 hodiny me prace.Rozebrani budiku,oprava,vycisteni tist.spoje,opet montaz,zkalibrovani rucicek a prezkouseni na kontr.stolici.Kdyz se vyndavaji z vozu a nandavaji a delam i diagnostiku jsou to 300Kč na vic.Je to moc?Nepocitam mesice hledani a vyrabeni kontr.stolice a investice do diagnostiky(tu ma dnes z vas spousta lidi).Nechci na tom zbohatnout,penize si umim vydelat i jinak a prace mam vic nez dost.Kupujte si na vrakovisti starsi budiky,na kterych se zavada snad neprojevi,nebo nove od skoda servisu.Kazdy mate na vyber.Nikomu se nenutim,jen nabizim jednu z moznosti.Rad pomuzu.Zdravim vsechny fandy vozu skoda Zdarec děláš jeste opravy tech budíku?pisni dikes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.