Přejít na obsah

Ovladanim zrcatek spoustim centralni zamykani.Proc?

gsx1000r

Doporučené příspěvky

Cau vsem zucastnenym.Mam takovej problem.Nefunguje mi ovladani zrcatek.Prepnu na leve zrcatko pohnu packou a zacne se zamykat central.Dokonce jsem si viml,ze i samovolne bez dotyku.Navic na dvernim ovladacim panelu nefunguje zamykani odemykani dveri.A dioda ve dverich neblika,nybrz jen sviti a to nepretrzite.Mrkl jsem na pruchod a nezda se zadny kabel porusen,dale jsem se koukal na rj ve dverich a nezda se byt spinava ani shnila,ale pro jistotu jsem ji profoukl vzduchem.Nic,uz jsem z toho jelen.Nejake napady?Hledal jsem toto tema,ale nic nenasel.Jo a nevim jestli ma auto pri zapnutych svetlech otevrenych dverich vydavat signalizaci.To mi taky nedela,ale je fakt,ze jsou venku budiky,ktery jsem odeslal na opravu.Jedna se o octavia r.v 99 1.9 tdi.Diky za napady

Editováno: , autor: gsx1000r
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem v nějakém návodu na změnu podsvícení budíků či co četl: "Pokud budete mít odpojené budíky, v žádném! případě nezapínejte zapalování........"

Má to souvislost s immobilizérem, ten je spárovaný v ŘJ motoru a budíkách.

A toho se držím jak klíště. Pokud jsem kdykoliv vyndával budíky, tak jsem si klíče pro jistotu schoval aby nebyly ani v autě, aby mně nenapadla nějaká chu*ovina.

Podle kontrolky, ten se kontroluje už při zapnutí zapalování = když je OK, kontrolka zhasne. Takže podle mně stačí jen zapnout zapalování.

No uvidíš :(

A možná tu je někdo chytřejší,kdo to už aji zkusil a řekne, že to nevadí.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se pustil do zkouseni kde mi to zere baterku.Podle cteni zde na foru jsem sel temer na jisto do dveri.odber 50,3 mA. vse vypnute.Pri vytahovani pojistek jsemzjistil,ze cislo 14 a 38 mi odebira proud,ale ne nejak markantne.Tedy sel jsem dal.Odpojil jsem dvere a odber mi klesl na 29mA.Tedy zapojil opet dvere ridice a vytahoval konektory jeden po druhem.Az po odpojeni ridici jednoty (pokud to je ridici jednotka dveri ta co ma 26 pinu nebo jak se to jmenuje:-D)No kazdopadne az toto pomohlo.Zitra shanim ridici jednotku a budu hledat dal.V hlave jsou ty pojistky c.14 a 38.Poradite jak postupovat?

Odkaz ke komentáři

Ahoj.Tak jsem sehnal ridici jednotku dveri(50euro na vrakaci).Namontoval a uz dioda blika pri zamceni,muzu zamykat na panelu dveri a ovladacem zrcatek nedelam uz nic.Ale to je asi ono,nehejbu ani zrcatkama.Proud dovnitr urcite jde,protoze jsem jeste nedavno timto zamykal:-).A klidovej odber mam furt nejakych 47mA.Je to pokrok z 503mA ale jeste to asi furt neni ono.Poradite kam se mam podivat?Pojistky jsem vytahoval a uz zadna zmena.A co s tema zrcatkama?ze by oba mechanizmy byli v haji?

Odkaz ke komentáři

Já jsem v nějakém návodu na změnu podsvícení budíků či co četl: "Pokud budete mít odpojené budíky, v žádném! případě nezapínejte zapalování........"

Má to souvislost s immobilizérem, ten je spárovaný v ŘJ motoru a budíkách.

A toho se držím jak klíště. Pokud jsem kdykoliv vyndával budíky, tak jsem si klíče pro jistotu schoval aby nebyly ani v autě, aby mně nenapadla nějaká chu*ovina.

Podle kontrolky, ten se kontroluje už při zapnutí zapalování = když je OK, kontrolka zhasne. Takže podle mně stačí jen zapnout zapalování.

No uvidíš :(

A možná tu je někdo chytřejší,kdo to už aji zkusil a řekne, že to nevadí.

Hele prozrad mi prosim co mam delat az namontuju budiky a auto nepojede?
Odkaz ke komentáři

Takze stim mam pocitat,ze to nepojede?Vis ja ti neco prozradim.To auto je v servise,ale co si neudelam sam,to nemam.Ziji na Mallorce a neni to tak jednoduchy,ze na kazdym rohu mas 3mechaniky,kteri se pohrabou v aute a jedes.Nemluve o tom,ze jestli auto nepojede,mam to 75km do autorizovaneho servisu Skoda a tadyje zakazano tahat auto na lane.Na vse odtahovka.Takze je to hodne euro.Ale v pohode,diky za rady...

Odkaz ke komentáři

s tim zapnutim klici bych to nevidel nijak cerne, jednotky se samazdrejmne po zapnuti snazi s budiky komunikovat, to se jim nepovede, tak se do nich jen zapise chyba, nic se nezablokuje

po pripojeni budiky jen smaze chyby, pokud to neudela, tak se taky nic nedeje

z vlastni zkusenosti, s vyndanyma budikama jsem potreboval otacek volantem, podarilo se mi klice zapnout, zadny problem nebyl

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tak jen abych doplnil udalosti.Namontoval jsem budiky a octavka jede.Vymazal jsem chyby a je to.Tak to je moje zkusenost.

EDIT:

Mimo jine jen dodam,ze driv jsem mel japonce a na jinem foru mi fakt ti zkuseni pomohli.Jsem celkem zklaman tim kolik je tu uzivatelu a se zajmem jen pozoruji jak bezradni tapou ve tme...Tem kteri poradili diky moc a jsem vdecnej!!!

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...