martinarnes Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Lidi,mám problém,,,nevíte,jak opravit sklopení zadních sedaček? Asi jsem urval to táhlo a nechci to bez hlavy kuchat. Moc dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 hoj, mam to taky na jedne straně urvany. když potřebuji sklopit sedačky tak vlezu do kufru a je tam zobáček kterej jen šroubovákem zvednu a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Kup si nový a hned pochopíš jak je výměna jednoduchá a nemusíš tam ani ďoubat šroubovákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Já to teda udělal, tak, že jsem to ulomený táhlo z tý sedačky vyklepal a nahradil ho svářecím drátem, trochu prasečina, ale když si s tím člověk vyhraje, tak to není ani na první pohled poznat a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.