Přejít na obsah

Podvozek KW + 6q. problem


rosta.felicia

Doporučené příspěvky

Hoj

mám problém :(

na mojí Octavii1 RS jsem si pořídil štelovací podvozek KW vše bylo OK do doby kdy jsem namontoval 6q. jelikož jsou teď hrubší poloosy tak při větším propružení mi bouchne do polosy stabilizátor.

Otázka zní:

Dají se někde sehnat jiné stabilizační tyčky? Otázkou pak je, jestli použít kradší nebo delší. Např u Fábie se právě paradoxně dávají kradší.

Díky za rady které pomůžou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

tento podvozek mám také. Má otázka zní zda li máš origo stabilizátor nebo už měněný za sportovní.Důvod: originál stabilzátor je příliš dlouhý myslím ty oka. maximálně skusit prodloužit tyčky stabu nebo koupit a vyměnit za sportovní. já jsem podle starý tyčky udělal nové o 2cm delši a uložený jsou v unibalu. stabilizátor stojí cca 7000 , výroba tyček v materiálu cca 1000, práci nepočítám dělal sem si to sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele okolik si to snížil. ramena máš koukám do rovna. to není dobře už jen kvůli poloosám. na klouby jde mnphem větší tlak a budou ti praskat. mluvm z vlastní zkušenosti když jsem měl oct 96 1.6 ramena byly taktéž do rovna a s podvozkem jom auto fungovalo naprosto peckově a za 3 měsíce jsem měnil obě poloosy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...