Přejít na obsah

3D televize-najde se tu nějaký nadšenec a odborník??


fiser

Doporučené příspěvky

Zdarec všem, doufám že mě za tohle téma neukamenujete, ale je to ted docela žhavé téma. Já osobně vlastním Samsung UE40D7000 a velmi rád bych se s vámi podělil o zkušenosti . Je spousta věcí co by mě fakt zajímala.

Je tady někdo zaměřený kromě Škodevek i na novinky ze světa tv?? :kol-142:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sice 3D televizi nemám a ani nijak o tom neuvažuji, ale zajímá mě jiné téma. A to je DLNA. Na mé LG to funguje perfektně. Spíše mi jde o další možnosti. Najít SW, který by posílal skrze DLNA obraz plochy z PC. Nezajímal se o to někdo? Nechce se mi mít PC v obýváku, raději někde v kumbále a tahat to přes LAN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tohle je jedna z věcí co mě taky trápí, u samsungu to nazvali ALL SHARE . V počítači mám W XP a z recenzí vím že to je problém, Ale mám externí hardisk, a navíc Smart tv-tedy internet přimo v televizi tak to ani nějak nepotřebuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V jakém přehrávači si to pouštěl? Přím z USB v TV? Mám dvě teorie, buď musí být v TV ještě volba přehrát 2D/3D a nebo to TV neumí přehrát a musíš to pouštět z externího zdroje např. na PC ve vhodném programu ( např. PowerDVD, Stereoscopic Player apod. ). Jen úvaha. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přehrávač žádný-jen ten vestavěný v tv ( mimochodem to je super věc). Jinak tadle televize má ten převod z 2D do 3D,takže pustíš normální film a přepneš do 3D a efekt to udělá-ale filmu natočenému v 3D se to může těžko rovnat. ----No jinak,dnes koupíš BluRay přehrávač a některé jsou 3DReady, což asi bude ono. To chápu tak že ty filmy co jsou ted ke koupi ve 3D v normálním Bluray přehrávači nepřehraješ- Ale co mě ted nejde do hlavy,je to že se dá stáhnout spousta věcí-snad nejvíc porno :kol-98: ve 3D ,ale k čemu to potom je .když to rozhodně nedokážeš vypalít aby ti to ten Bluray 3Dready přehrál.Určitě to ale nějak půjde, jen se někde domáknou jak.

Máš na TV i satelitní tuner?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinou co jde stáhnout z netu jsou soubory v mkv souboru. Ten si potom spustíš na PC / NTB, který je propojený HDMI kabelem s TV v nějakém programu, který jsem uvedl výše. Asi tvoje TV nezvládá 3D přehrávání skrze svůj přehrávač a signál s 3D obrazem je musí přijít přes HDMI ( v. 1.4 ) z jiného zdroje.

Satelitní tuner mám bokem. Tohle pokoušel kolega v práci, ale nějak mu to nechodilo dobře, takže si stejně koupil klasický satelitní přijímač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to ještě abych si koupil nový noťas, na mém 4roky starém ještě HDMI nemám :kol-26: . No pokusím se to propojit třeba USBčkem. Jinak sem si stáhl ten Stereoscopic Player,ale to je program na převod do 3D. http://www.uloz.to/12029286/avatar-3d-avi například tady film přímo ve 3D, takže nic převádět nepotřebuji. A nějak nevěřím že to pustím přes ten Steroscopic a pujde to. U toho Samsungu je to asi nějak ošetřené, protože oni mají tzv aktivní 3d brýle a ty semě na ty stáhlé filmy ani nezapnou. Ale určitě to zkusím a dám vědět.

Abych řekl pravdu tak sleduji převážně sport,(o koupi rozhodlo 800Hz a ne 3D ),ale když už tam to 3D je tak je škoda se o to nezajímat a nezkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v tom je taky problém, samsung návod nedodal!!!!! Pouze seznámení s tv - jak připojit dvd a podobně! Klasický návod si můžu prohlídnout pouze,když si pustím v televizi internet na jejich Linku,prostě neuvěřitelně složité-zlatá brožura!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...