Publikováno Duben 30, 200916 r poradte niekto nechce mi otvarat zadne dvere ked stlacim tlacitko nic sa nedeje, iba niekedy sa otvoria ale iba fakt niekedy v com moze byt chyba ?
Duben 30, 200916 r Autor nechapem, normal mam central , ked otvorim, tak nic predtym mi to normalne fungovalo je tam mikrospinac a ten ked zmacknem neotvoria sa musim ich v predu otvarat rucne
Duben 30, 200916 r nechapem, normal mam central , ked otvorim, tak nic predtym mi to normalne fungovalo je tam mikrospinac a ten ked zmacknem neotvoria sa musim ich v predu otvarat rucne Dnes sa mi stalo to iste. Len to zabzuci a nic. Dvere neotvorim.
Květen 1, 200916 r Autor Dnes sa mi stalo to iste. Len to zabzuci a nic. Dvere neotvorim. noo mne to nic nespravi proste nejdu otvorit zo zadu. niekedy funguju ale iba fakt niekedy , tak neviem , ci tam je nejaky zly kontakt alebo co
Květen 1, 200916 r Mě se to děje když ostříknu zadní okno. Mám totiž přirezlý ostřikovač a zatéká mi do dveří. Když ostříknu, nateče do konektoru zámku a vyzkratuje piny. Tím si BSG myslí, že jsou otevřené a už nedá signál na otevření. Když neostříknu, tak v pohodě otevírá. Časem to musím vyměnit. Jinak máš výhodu, že můžeš otevírat od řidiče. Já mám MR2004 a tam když byl centrál, tak nedali otevírání od řidiče.
Květen 1, 200916 r takze nie tlacidlo na dialkovom ale na dverach nad znackou. ved napis normalne hned. ja som aj menil ten spinac a aj dorabal otvaranie z miesta vodica bowdenom. Upraveno Květen 1, 200916 r od cartmanko
Květen 28, 201015 r takze nie tlacidlo na dialkovom ale na dverach nad znackou. ved napis normalne hned. ja som aj menil ten spinac a aj dorabal otvaranie z miesta vodica bowdenom. aky je typ toho mikrospinaca? kupim to aj v elektre? ci mi bude stavit nejaky obycajny mekrospinac na 12v?
Únor 27, 201114 r Mají zadní dveře nějakou souvislost se zadníma levíma dveřma.Nejdou mi někdy otevřít,až když otevřu levé zadní dveře začnou fungovat i zadní pokud máte někdo elektroinstalaci na fabii 1.9 sdi 47 kw 2003 tak mi jí prosím přepošlete.zatim zdary
Únor 27, 201114 r Nemáš cvaklou dětskou pojistku??? Jinak cituju Mají zadní dveře nějakou souvislost se zadníma levíma dveřma. Sám sis odpověděl. Ano maj. Levý zadní dveře sou zadní.
Únor 28, 201114 r pořád na to koukám a nějak nechápu otázku. píšeš, že až otevřeš zadní levé dveře, tak ti jdou otevřít zadní dveře??
Únor 28, 201114 r Do kufru se nedostanu do tý doby,než otevřu levé zadní dveře,pak začne reagovat kufr
Březen 1, 201114 r a funguje ti u šoférových dveří dveřní spínač? Tedy, když máš na stropním světle přepnuto na rozsvěcení při otevření dveří, zda se ti stropní světlo rozsvítí, když otevřeš dveře u řidiče? Pokud ne, viděl bych příčinu asi tam.
Březen 5, 201114 r Měl jsi pravdu opravdu mi to nefunguje. Upraveno Březen 5, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Březen 5, 201114 r tak nechat opravit dveřní spínač u řidiče, nebo si zvyknout, že musíš prvně otevřít některé dveře, které mají spínař OK
Březen 5, 201114 r mě to dělá alarm. mám blokovaný kufr, kvůli krádeži. pokud při nastartovaném motoru neotevřu dveře, nejde otevřít kufr...
Leden 11, 201213 r Ahoj panove muze mi nekdo poradit nejdou mi otevrit zvenci 5 dvere musim otvirat od ridice chvili to blblo,ze jsem nekdy otevrel nekdy ne a ted to uz nejde vubec a jeste mi sviti porad osvetleni v kufru nevim co by to mohlo byt ani jakym zpusobem funguje magnet u zamku jinak Fabka r.v.2000 1.4 16v 74kw motor AUB. Diky za odpovedi.
Leden 12, 201213 r Měl jsem podobný problém. Ohnul se mi zobáček, který odjišťuje zámek na dveřích. Je na hraně kufru pod plastovým krytem.Takže ten zobáček nedokázal odjistit zámek a zajel jakoby pod něj. Stačilo ho jen narovnat (pořádně), protože se to opakovalo. Teď musím zaklepat, že je to ok, ale jelikož je nutné "třískat" s dveřmi, tak doufám, že se to už nebude opakovat. Jemné zavření stylem pustit od poloviny dolů nelze, jinak se zámek nezajistí a zůstane v poloze, že svítí osvětlení kufru (asi stačí jen seřídit).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.