Sleep77 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Co vy nato, len ta cena!! Led hella Hodně zajímavé a kdyby to šlo,nějak zabudovat do nárazníků,bylo by to ještě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tohle mi přišlo včera od CartechGroup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tohle mi přišlo včera od CartechGroup. To si dáš na eReSo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tohle mi přišlo včera od CartechGroup. No jo, přišla od nich reklama. Tak to jsem moc zvědavý, jak Ti to bude na autě vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 To si dáš na eReSo? No jo, přišla od nich reklama. Tak to jsem moc zvědavý, jak Ti to bude na autě vypadat... Ne ne, to jen jako že mi přišel mail s nabídkou, na auto to nedám. Jak píšu tady, svícení a la Amerika je to co jsem a nic dalšího montit nebudu, na OII RS podle mě není pořádně kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robosek Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 tak v kelly to taky nemaji, jedine podobne halogenove ale to prece nechceme ne ?to doli: Jestli novy superb nezacal s diodami tak O2 facelift mit taky asi nebude. OII po faceliftu bude mít protáhlejší mlhovku a přibude tam žárovka pro denní svícení; LED se nekonají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Kde bude zarovka pro denni sviceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jestli jsem to dobře pochopil, tak mlhovka bude větší a budou v ní 2 žárovky - jedna mlhová a jedna denní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 To snad nemuzou dat do mlhovky dolu...protoze by to bylo uplne na hov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Prečo by nemohli? Hella predáva DDL set práve namiesto hmloviek a vidíš to tak isto ako keď to máš v svetle. No nechajme sa prekvapiť čo nám tu Robosek slubuje, sám som zvedavý ale beriem to s rezervou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 No tak urcite to udelat muzou. Ale nevim o zadnym seriovym aute ktere by melo denni sviceni dole u mlhovek! S faceliftem by mely byt bixenony, takze spis bude zarovka misto dalkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robosek Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jestli jsem to dobře pochopil, tak mlhovka bude větší a budou v ní 2 žárovky - jedna mlhová a jedna denní. Je to jak píšeš, nová mlhovka je protáhlejší a má nyní 2 žárovky - přibyla jedna pro denní svícení v krajích mlhovky. Tolik aktuální verze, zda bude finální se ještě uvidí, ale na změny je málo času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Nabídka MILOTECu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 btw zacina v tech LED dennich svetlech bejt peknej bordel, resi se to asi na 4 mistech, nasel jsem dalsi vyrobky s E homologaci a s rele cca za 1300 Kc ale nevim kam dat link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 JJ, pošli mi do sz odkazy, nestíhám vše prolézat a dám to do jednoho tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Uz to nekdo ma? Nevypada to zle....aspon muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 na ceskejch strankach to zatim neni, prilozeny obrazek mozna napovida proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Taky jsem na to koukal, když jsem si koupil mřížku do nárazníku. Ten obrázek byl na krabici včetně objednacího čísla. Napadl mě problém s homologací a teď je to potvrzeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tak jsem to vyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 zajimave by mohlo byt zkusit ziskat od Milotecu jen ten plast bez tech diod ulehcilo by to instalci homologanejch led. Me to bude ovsem do toho spoileru asi na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Takze na auto si to nedal jeste takhle nikdo.....?a co takhle dat to tam i s tema ledkama od milotecu a sehnat si homolagaci holt z jinych ledek, bylo by s tim aspon mene prace. A myslite si, ze by s tema ledkama od Milotecu meli policajti u nas problem, pochybuju, ze by zastavovali treba audiny S modely a ptaly se jich na homologaci...tak proc ne ty ledky od milotecu...nahodou to vypada celkem na urovni a ne jak nektere zpusoby vyrezavanych plastu v narazniku s montazi ledek doma na kolene. PS: Dik moderatorovi, ze muj prispevek prelozil do jiz existujiciho tematu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Takze se este porad nenasel nikdo, kdo by si ty ledky od Milotecu v tom narazniku namontoval? Uz par dnu hledam nejake foto, jak to sviti za tmy, ale bohuzel....a porad dumam jestli to objednat nebo ne. Jinak sem do toho Milotecu volal a pry uz na tu sadu s tema ledkama homologaci maji, ale nikoliv jako svetla na denni sviceni, nybrz jako pozicni svetla k svetlum normalnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak trochu mi uniká, proč vidět světla pro DENNÍ svícení za tmy To je trošku mimo účel, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 a proti predpisum. V pondeli mi dorazi mrizky k mlhovkam, v utery jdu vybrat ledky, v Patek by mohla probehnout instalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.