Přejít na obsah

OII - lišty čínské verze (předface)

_Denis_

Doporučené příspěvky

Ahoj,

vím, že se tato problematika kdysi už řešila, nicméně uplynula dost dlouhá doba a tak se ptám:

Není možno dnes už někde sehnat ty lišty s chrom proužkem na OII z Čínské verze? (= přední, zadní, boční). Ačkoli o ně mělo mnoho lidí zájem a je to už dost dlouho, nikde jsem nenašel ani český, ani zahraniční shop, kde by je bylo možno koupit..

Díky,

Denis

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bejt tebou, tak bych tam tyhle chrom lišty nedával. Pokud by se snad jednalo o skutečně nerez lišty, tak snad, ale většinou jsou to jen pochromované plasty a sůl s nima za jednu zimu pěkně zacvičí. Je to akorát voser, pač to musí člověk neustále otírat houbou a nenechávat na tom dlouho sůl působit. Mám praxi už ze dvou nových aut a u všech se mi na chromovaných dílech přes zimu udělaly matné skvrny, které už nikdy nešly dolů. Sůl totiž tyhle plastové chromy krásně vyžere. Takže já osobně čím méně chromu, tím lépe, pač kolem toho člověk musí furt skákat (pokud jezdíš v zimě v tom bordelu)

Odkaz ke komentáři

No jak řikám, nevím přesně jaké lišty máš na mysli, ale třeba chrom rámeček kolem přední masky a chromované označení vozu na víku kufru mi to po jedné zimě vyžralo u všech aut. Když jsem to na jaře čistil, byly tam světlé matné fleky (vypadá to jako špína, ale není), je to vyžrané od soli. Takže já teď pokaždé, když přijedu z bordelu, tyhle chromové části utírám mokrou houbou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...