Přejít na obsah

čínské brzdy vika,nebo polské aq ???


magic480

Doporučené příspěvky

Nazdar chlapci,chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemáte zkušenosti s těmito značkami VIKA a AQ.Oni toho vyrábí hodně,ale chci dělat bubny a čelisti na octavě 1 a u nás to jeden borec prodává a montuje.Pravda,že je komplet zadek bubny i čelisti jsou za 1000 kč,což je třetinová cena např, TRW,které jsem montoval do teď.Osobně mě,už je ta cena podezřelá. Díky Karel.

Editováno: , autor: magic480
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám vika desky na dvou autech a brzděj velice dobře a mají nespornou výhodu že tolik nešpiní disky(nepráší) a používám je už víc jak dva roky.Neubejvaj a snáší razantní brždění z velkých rychlostí klidně i několikrát po sobě a nešetřím je.Jediný mínus maj, že trochu ze začátku pískali ale teď už ne. Je rozdíl dát na předek za 500kč než 2000kč a na zadek za 200kč než 1000kč někde i 2000kč a ještě vydrželi jen rok což je 20tis km.Je to možná předsudek ale co se dnes v číně nedělá že? stačí si přečíst štítek téměř na čemkoliv a bude tam made in china.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vika je pořád lepší než starline z kelly. Alespoň brzdí .Kvalitu kotoučů ani bubnů jsem netestoval.Ale detiček se nebojím jsou už víc jak dva roky na autech a pořád brzdí perfektně a hlavně neubejvaj za tu cenu jsem s něma spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem viděl ale to jsou falza origo dílů tam je riziko velký.Ale značka VIKA a zabalená do vlastních krabic je uplně něco jinýho.Bohužel pokud se bojíš tak to nekupuj já je mám odzkoušený a vím že se na ně mohu spolehnout.Tenkrát sem je vzal jen na zkoušku na starý kotouče s tím že pokud nebudou brzdit tak je vyhodím a dám kotouče a desky zimmermann který jsem bral s něma.Dodnes je mám stále zabalený a počítám že min.je budu dávat za dva roky né-li dýl.Není čína jako čína.

Editováno: , autor: acek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...