Přejít na obsah

Nesvítí kontrolky

Kovar Pavel

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce motorismu :)

Mám takový problém když dám zpátečku, tak se mi všechny kontrolky ztratí a když dám jakou koliv rychlost, tak nic, tak se chci zeptat čím by to mohlo být mám tam origo senzory jestli by to dělali oni?

A někdy to chcíplo když jsem dal zpátečku.

Díky za odpovědi už si nevím rady :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak očividně spínač zpátečky sepne něco, co by sepnout neměl. Případně sepne něco, co pak v elektrice dělá bordel.

takže čistě teoreticky to může být:

* obligátní vyhnilý kabelový svazek

* vadná (špatně zapojená) ŘJ parkovacích senzorů - pípají, když couváš?

* tuším, že spínač je propojen s BSG

Bude to chtít udělat výpis s VAGu

Odkaz ke komentáři

A ještě jsem zjistil když chci ostříknout okno, ale nemám to nastartované, tak taky se mi ztratí všechny kontrolky :( a když nastartuju tak mi to jde normálně ostříknout :kol-27: jaký program mám použít na tu kontrolu mám akorát ten čínský kabel :( :(

Editováno: , autor: Kovar Pavel
Odkaz ke komentáři

zdravím,

mam takovy problem na fabii mě na přístrojovce prožhavují kontrolky serva,předních mlhovek i když tam nejsou zabudovany a ted se k nim přidaly airback.Vše funguje tak jak má.Na vag jsem to mel připojeny a žádna chyba se neobjevila.Začalo mi to trochu vybíjet baterku

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...