Přejít na obsah

Mřížky ve spodní části nárazníku


baraba13

Doporučené příspěvky

Zdarec.Hledal jsem v tématech ale nic co by se týkalo mé věci tu nejni.Totiž zajímalo by mě jestli někdo z vás neřešil výměnu plastových mřízek ve spodní části nárazníku na předface fabii za tahokov.Hlavní masku jsem vyřešil i s otvíráním ale ten spodek mě nejako nenapadá.

Za případné rady,porady atp děkuji.

Vážně jsem to tu hledal ale jestli to tu někde je tak mě nekamenujte. :disgust: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,

ja to řešil jen přidělaním tahokovu na puvodní mřížku a přidrátováním tenkým drátem stejn barvy, takže to nejde vidět, jdou trochu vidět ale původní žebra ale ty mužeš odžezat a nechat si tam třeba jen na každám kraji jedno k přichycení.

dscn2662f.jpg

Editováno: , autor: michalhajek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tedy zdarec. Vše jsem ke své spokojenosti vyřešil,jak velkou mřížku pod SPZ tak menší na stranách u mlhovek.Byla to sranda jen musí člověk trošku přemýšlet :doh .Tahokov co jsem koupil byl vysoký lesk a já to musel ještě ladit do matu ale vyšlo to a jsem HAPPY B) .Přemýšlím ještě o 3D karbon folii mám to v hlavě ale jen aby to samé byla i realita ;) . Něco už na FÍBÍ mám ale to je od Milotecu a moc mě tpo neirituje tak svńad to změním k lepšímu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar.Mlhovky jsem nechal kde jsou ale mřížku jsem dával z toho tahokovu.Jedná se ale jestli máš předface nebo po.Mřížky jsou totiž rozdílné.Já mám z r.2000 a tam to šlo.Foto a postup když tak dodám ale jak by se to dělalo u faceliftu jsem nepřemýšlel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zdar,tak u RS to je už jiný,já to mám takto:post-59121-0-16179900-1328730922_thumb.j

Ty joo, tak to je paráda, já to taky před lety řešil na Fabii 1.4 MPI , na poprvé jsem vyřezal vše a nalepil tahokov, ale neustále mi to padalo dolů....pak jsem našel nějakou středovou mřižku a vyžezal jsem to jen ob 2 žebra a už to bylo o.k.. Ty u mlhovek jsou taky řešené elegantně! Já odřízl zadek a přilepil tahokov...to drželo v pohodě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...