Přejít na obsah

nefunkční stěrače

Miloš.L

Doporučené příspěvky

Zdravím vás, nevíte někdo možnou příčinu nefunkčních stěračů Superb? Pojistka OK, motorek ostřikovače funguje (kapalina ale nejde přimrzla byť mám na mínus 20, motorek jsem ale nijak netůroval), do včerejška šly perfektně, při včerejším nastarotvání nic, jak na ostřikovač tak ruční. Děkuji. Miloš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když máš kapalinu do -20°C tak raději počítej že to je jen do -8°C. Já používám jen do -40°C a neředím to.

Jinak jsem nepochopil co ti nefunguje. Motorek na ostřikovače nebo motorek na stěrače. Je v tom rozdíl.

Musíš zkusit, jestli jde do toho proud když je pojistka OK. Pak to může být spálený motorek na stěrače. Mohl jsi mít přimrzlé stěrače k oknu a jak jsi je pustil tak neměl sílu se otočit a spálil se.

Odkaz ke komentáři

Tak když máš kapalinu do -20°C tak raději počítej že to je jen do -8°C. Já používám jen do -40°C a neředím to.

Jinak jsem nepochopil co ti nefunguje. Motorek na ostřikovače nebo motorek na stěrače. Je v tom rozdíl.

Musíš zkusit, jestli jde do toho proud když je pojistka OK. Pak to může být spálený motorek na stěrače. Mohl jsi mít přimrzlé stěrače k oknu a jak jsi je pustil tak neměl sílu se otočit a spálil se.

Děkuji, nefungují stěrače, ani se nehnou, jako kdyby do nich šťáva nešla, motorek ostřikovače vrčí. Zda to je motorek nebo něco jiného právě netuším. Stěrače naposledy jsem pustil a šly v pohodě den před tím, nebyly přimrzlé...slyšel jsem něco o přimrzlých táhlech..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...