1patak1 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Mně se zalíbily tyto, tak jsem je zakoupil chcel by som ich vidiet na aute, moc zaujimave . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Pro Maverick: Jsou to 15", zatím nejsou obuty a tak jsem si hrál: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak ty jsou mnam mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 jooo ty bych si nechal libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 pavko: Dobra volba, sam jsem je mel na Roomsteru... Hod pak foto, fakt me zajima, jak budou vypadat na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Maverick to jsou přesně ty samé až bude teplo, tak je nasadím a vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku??? Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Dezent V dark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Dezent V dark ja bych volil tyhle Tam ten prvni disk je na mě malo paprskovej ... Tohle je ideal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 I ja prispeju:StillAuto SR500, 7x16 (195,45,16) Ahoj, chci si te zepta, mas snizene i tlumice? Diky. Ja jsem si koupil uplne ty samy kola ale 15', jsou opravdu pekdy, taky jsi vybral urcite dobre a pneu mam asi stejny jako ty, nevidim to moc na te fotce, ja mam pneu Matador R15, 195/50, ale neni co dodat, ja bych dal na miss tato kola, mame asi stejny vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 205/40 r 17 je hrozný rozměr na fabku. měl jsem je jerdnu sezonu a šly pryč teď má 215/40 r17 je to lepší. ale 205/40 bych už nechtěl Můžu se zeptat proč je 205/40 R17 hrozný rozměr??? Já jsem na tomhle rozměru najezdil x kilometrů a v pohodě. Převážně dálkové trasy s plným autem. A to mám 8x17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahojky kluci poradte kde sehnat nejlevněji tyto kola AEZ Excite Dark 5/100/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahojky kluci poradte kde sehnat nejlevněji tyto kola AEZ Excite Dark 5/100/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 alcar.cz elektrony.cz zkus to projít, ale já bych asi šel do Alcaru, mají na ně i typ. listy, tak bys to měl v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku???Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Alessio F1 mám na autě a líbí se mi, ale teď už bych volil 16´ můžeš se podívat, mám fotku na první stránce tohoto odkazu MISS ALU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku???Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Alessio F1 mám na autě a líbí se mi, ale teď už bych volil 16´ můžeš se podívat, mám fotku na první stránce tohoto odkazu MISS ALU... Tak ako to v zivote chodi, po vahani medzi tymito dvoma typmi, zvitazil TRETIII A to Origo Fabiacke RS 16". Pytate sa preco takato zmena???? Z jednoducheho dovodu CENA !!! Ale dikes za drahocenne dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 spravna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Mě se líbí docela totok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku???Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Alessio F1 mám na autě a líbí se mi, ale teď už bych volil 16´ můžeš se podívat, mám fotku na první stránce tohoto odkazu MISS ALU... Tak ako to v zivote chodi, po vahani medzi tymito dvoma typmi, zvitazil TRETIII A to Origo Fabiacke RS 16". Pytate sa preco takato zmena???? Z jednoducheho dovodu CENA !!! Ale dikes za drahocenne dotazy. dnes už bych o nich taky uvažoval, nicméně za dobrou cenu jsem je bohužel nikdy nenašel, vždy to bylo kolem 12 000 kč a to je na mě hodně.... Navíc mám rád co nejméně paprsků a nejde mi jen o to, že je s tím lepší udržba, každý to máme jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Maverick a Pavko: ty lity se mi libej :-) asi bych volil jako zimačky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Nu dnes jsem viděl nové MAK Vertigo Mirror a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Jirkasss V//RS:nevím jsou pekné ale ja zeru ty tvoje na ty stribrny frs jsou krasnýýýýýýýýýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Kdo si hraje nezlobí..... Nevím jak vás,ale mě vždy štvaly ty černé tečky které na alu zustanou i po umytí...rozhodl jsem se s tím něco udělat...a výsledek...???Posudte sami.... Foto 1,2 před akcí"očista" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Foto 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 A zde je výsledek umorného čištění..cca 1,5h na jedno kolo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.