Publikováno Říjen 21, 200618 r Ahoj, potřeboval bych radu, jak na výměnu seriového volantu za sportovní. Ve volantu mám airbag a nerad bych při výměně přišel k úrazu. A taky když vyměním volant, co s kontrolkou, bude mi svítit airbag??? díky za rady.
Říjen 21, 200618 r Bude to zřejmě chtít odpor. Jinak jsem nikdy nechápal lidi, co si dají místo volantu s ABG takovu krávovinu. Ale je to tvoje zdraví a život...
Říjen 21, 200618 r Autor Bude to zřejmě chtít odpor. Jinak jsem nikdy nechápal lidi, co si dají místo volantu s ABG takovu krávovinu. Ale je to tvoje zdraví a život... Ještě mi někdo poradí???
Říjen 21, 200618 r pokud při výměne nepojedeš rychlostí větší jak cca 40 km/h a nebudeš při tom bourat tak ti airbag nic neudělá na to aby ti nesvítila kontrolka musíš překódovat VAGem gateway
Říjen 21, 200618 r K tomu volantu potřebuješ ještě nábu, kdyš koupíš kvalitní tak u ní je i ten odpor na tu kontrolku. Který zastrčíš do konektoru místo Airbagu. Jinak práce na 15minut Zdar.
Říjen 24, 200618 r Autor Díky všem. Tu nábu mám. Akorát nevím, jak vyndat ten prostředek volantu, kde je ten airbag. vzadu jsou nějaký 2 šrouby?
Říjen 24, 200618 r Díky všem. Tu nábu mám. Akorát nevím, jak vyndat ten prostředek volantu, kde je ten airbag. vzadu jsou nějaký 2 šrouby? kdyz se podivas nebo spis sahnes na zadni stranu volantu tak je na kazdy strasne mala dira...musis tam strcit nejakej mensi sroubovak a lehce zapacit...pytel se uvolni a uz ho bez problemu vyndas
Říjen 24, 200618 r Pak sem hoď foto jak to vypadá. Jinak taky nechápu, když má někdo bag za, který si u některých aut musíš připlatit vyměni za volant bez, a nechápu proč výrobci těch sportovních nedělají i z bagem. Rána hlavou do tohoto volantu musí být užasný zážitek.
Říjen 24, 200618 r Pak sem hoď foto jak to vypadá. Jinak taky nechápu, když má někdo bag za, který si u některých aut musíš připlatit vyměni za volant bez, a nechápu proč výrobci těch sportovních nedělají i z bagem. Rána hlavou do tohoto volantu musí být užasný zážitek.
Říjen 24, 200618 r Pak sem hoď foto jak to vypadá. Jinak taky nechápu, když má někdo bag za, který si u některých aut musíš připlatit vyměni za volant bez, a nechápu proč výrobci těch sportovních nedělají i z bagem. Rána hlavou do tohoto volantu musí být užasný zážitek. Jseš li připoután pásy, nenačechráš si o volant ani vlasy Asi takhle
Říjen 24, 200618 r Já měl kamaráda co se vracel domů z tenisu, nebyl připoutaný, necelý kilometr od domu vylítl ze zatáčky do stromu a airbag mu zlomil vaz. Jak letěl tělem dopředu tak bag mu tlačil hlavu zpět !!! Když airbag, tak vždy pásy, dávejte bacha !!!
Duben 30, 200817 r Zdravím,mám oktávku 1.8 20v 1997 a chci davat sportovní volnat,,čily ten origo musim sundat a chci se zeptat až vypojím airback tak pak bude nekde svitit kontrolka?Nebo se to da obejit nejakym odporem co se da misto konektoru k airbacku?Neco sem nekde zaslechl,,,nevíte jak to udelat??Díky moc a napište
Duben 30, 200817 r Zdravím,mám oktávku 1.8 20v 1997 a chci davat sportovní volnat,,čily ten origo musim sundat a chci se zeptat až vypojím airback tak pak bude nekde svitit kontrolka?Nebo se to da obejit nejakym odporem co se da misto konektoru k airbacku?Neco sem nekde zaslechl,,,nevíte jak to udelat??Díky moc a napište Da odporem nebo odletovat diodu - asi zvol odpor -hledej na foru Pokud zvolis pouze odstr. diody - bude stale nactena chyba v RJ Airbagu Upraveno Duben 30, 200817 r od Host
Duben 30, 200817 r Hledal sem na foru a moc sem toho nenašel...Víc by někdo neporadil?S tím odporem,jakej a kde ho koupit přímo hotovej,jen píchnout do konektoru a hotovo....Díky
Duben 30, 200817 r Teda nedá mi to ale musím si k tomu říct svý. Když už chceš sportovní volant, tak ja bych šel jedině do origo trojraminka i s bagem. Jestli tam chceš dat takovejt ten "pseudo" sportovní, tak se asi nemáš moc rád ...
Duben 30, 200817 r jj přesně jak říká rayx jako ten bag tam na něco určitě bude,ale kdo chce mít hlavu na tři díly tak prosím
Duben 30, 200817 r Teda nedá mi to ale musím si k tomu říct svý. Když už chceš sportovní volant, tak ja bych šel jedině do origo trojraminka i s bagem. Jestli tam chceš dat takovejt ten "pseudo" sportovní, tak se asi nemáš moc rád ... Tak jsem přemýšlel, nešel by do Ocťule použít nějaký tříramený volant třeba z VW, SEATa, Audi??
Duben 30, 200817 r Tak jsem přemýšlel, nešel by do Ocťule použít nějaký tříramený volant třeba z VW, SEATa, Audi?? To sa tu spominalo, zamienaju volanty z OI, OII, ... Existuje RS kozenny volant a ked nevies co s peniazmi, tak si zozen sportovy volant s airbagom, aj take existuju, len cena je inde.
Duben 30, 200817 r Tak jsem přemýšlel, nešel by do Ocťule použít nějaký tříramený volant třeba z VW, SEATa, Audi?? Já to nezkoušel :-) ale jistě bude pasovat z GIV, ToledoII i LeonI, který sou na stejný platformě. No a třeba sportovní trojraminko v kůži z GIV s kodem 1J0419091AE pásne podle ETKA i do Pašíka od 97 do 05, novějšich Leonu, Fabky 00 až teď a i Octa od 01 az teď. Verze s perforovanou kůži 1J0419091AE je ale za pěkných 320Eur, obyc verze 1J0419091H za 210 eček. Nevim ale, jak je to s tou Octou do 01, protože v etka je sport. volant bez náhrady :-( takže tam může být jinak řešený uložení volantu. Upraveno Duben 30, 200817 r od rayx
Duben 30, 200817 r založil sy vlakno kvôli tomu aby si sa dozvedel ako sa da oblbnuť airbagovka aby nesvietila kontrolka tak to je jednoduché namiesto bagu tam pripojíš odpor 2,7 Ohm , ale ako píšu kolegovlia nadomnou tak tu variantu s tým neoriginal volantom bez bagu si montuju ľudia ktorý sa nemajú moc radi
Duben 30, 200817 r No a kolik tak stojí to tříramýnko z rs???A je menší nebo stejný pruměr jako mam ted origo???Když už jsme u toho?
Květen 3, 200817 r No a kolik tak stojí to tříramýnko z rs???A je menší nebo stejný pruměr jako mam ted origo???Když už jsme u toho? je to stejný
Květen 4, 200817 r je to stejný tak to tedy není stejný,já kupoval z 2001 a nejde tam je vetší,,,,,tesnění
Květen 5, 200817 r založil sy vlakno kvôli tomu aby si sa dozvedel ako sa da oblbnuť airbagovka aby nesvietila kontrolka tak to je jednoduché namiesto bagu tam pripojíš odpor 2,7 Ohm , ale ako píšu kolegovlia nadomnou tak tu variantu s tým neoriginal volantom bez bagu si montuju ľudia ktorý sa nemajú moc radi Ale jak je tam konektor,ten mam odstříhnout a spojit dratky pres odpor k sobě???A stačí odpojit baterka pouze??Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.