havrosh Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 (editace) Ahojte, nesetkal se nekdo s tim, ze sterace po setreni jako by nevedely ze jsou zpet v klidove poloze a porad se je motorek snazil vracet? Setru, sterace se vrati, ale motorek (cvakani rele) se snazi porad dokola cca minutu s frekvenci 2Hz, nasleduje minuta s 1Hz a pak se na to skonci. Vsechny cykly funguji spravne. Jedna se o O1 MR2004 EDIT: A tedka jsem koukal a jedno raminko je cca 1cm nad puvodni vyskou. diky Editováno: 13. Únor 2012, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 To vypadá asi na špatnou elektroniku co je v té převodové skříni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 V převodové skříni motorku stěračů? Tam žádmá elektronika není Je tam jen doběhová vačka a kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Někdo i tomu říká elektronika Nicméně i tam může být chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 My v práci ty skříně vyrábíme na CNC a když nám občas přijde komplet vyrobený kus tak tam je toho na mě až až... Já se orientuji jen co je plus a mínus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 V předním je opravdu jen doběhový kontakt. Akorát v zadním je i cyklovač. Teda, co se týče motorků stěračů na OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 90% problémů se stěrači je buď v zadním motorku, nebo v relé stěračů nad nohama řidiče. Sem tam občas zlobí dojezd v motorku předních, ale minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.