Publikováno Únor 19, 201213 r Zdravím, budu kupovat od tchána jeho bývalou služební fabii, viz nadpis. Jezdil s tím jen on a většinou delší trasy. Myslím, že by to mělo být v pohodě, byla celou dobu poctivě servisovaná. Ale přesto mě zajímá, má někdo podobnou fabku s těmito kilometry? Nějaké zkušenosti?
Únor 19, 201213 r bejvalá služebka cca 350 000km v těch nejhorších podmínkách....motoricky bezproblémové, podvozek klasika - zadní silentbloky ramene, čepy měněné...jinak šlapala jak hodinky, pokud to bylo servisovaný, nebál bych se
Únor 19, 201213 r Já osobně mám 199000 najeto, povyměňovaný všechny tlumiče, všechny silentbloky( kromě motoru a převod.) , vyměněný ložiska vzadu, koupil jsem ji ve 80000 tis. A jsem spokojenej, minimální investování, lený díly. Nehodlám se ji zbavit už důvodu, že vím v jakým je stavu a všechno jsem dělal sám, takže už jen proto. Upraveno Únor 19, 201213 r od Casy
Únor 19, 201213 r Tak pokud byla servisovana tak ještě spousty km najede.Auto s těmahle kilometrama nebo i daleko vyššimi ma spousty lidi akorat o tom ani nevi.Ja bych se toho osobně nebal.Duležity je jasny puvod a servis
Únor 20, 201213 r přesně tak, kdyby to šlo přes bazar, tak ji stočí minimálně o 100 tis. (předpokládám, že interiér je zachovalý a díky pravidelnému servisu není auto zhuntované)
Únor 20, 201213 r Autor jj na ty kilometry vůbec nevypadá. Zvenku ani zevnitř... Má to od novýho, takže jasnej původ a bouraný to taky nebylo. Vezmu to od něj a bude :-) Dík za reakce.
Únor 20, 201213 r ja mam tiez ten istý motor,5 rocna fabia a 100 000Km,zatial som menil len ziarovky,oleje a filtre a som max spokojný,ziadna porucha,super spotreba a motor ako nový..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.