Meridan Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Zdravím, dnes jsem se svojí Fabií 1.2 HTP 2005 startoval přes kabely jiné vozidlo. Od té doby mám problém: vozidlo disponuje z výroby automatickým rozsvěcením světel, svítí potkávací světla a obrysy vzadu kromě osvětlení SPZ a na displeji svítí zelená ikonka rozsvícení světel. Po dnešku toto přestalo fungovat. V poloze "0" po nastartování nesvítí světla, což mi přišlo divné, ale ani v poloze "1" nesvítí parkovací a zadní obrysy, pouze osvětlení SPZ. Při zapnutí potkávacích svítí pouze pravé přední potkávací, levé nesvítí. Dálkové fungují. Prošel jsem komplet pojistky vč. pojistek na baterii a žádná není špatná. Setkal se někdy někdo z Vás s tímto problémem? Podle mě je to určitě pojistkou, ale kde je ta potvůrka schovaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.