Crake Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj kluci, chtel jsem se zeptat na Vas nazor na tohle radio - SONY R3350C? To radio ma jako jedno z mala moznost zmeny podvetleni bud oranzova nobo zelena... Vymenili byste ho za origo symphony??? Diky za Vase nazory...Popr. jestli ho nekdo mate v aute - jake s nim mate zkusenosti a nemohli byste hodit foto jak to vypada v palubce??? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj kluci,chtel jsem se zeptat na Vas nazor na tohle radio - SONY R3350C? To radio ma jako jedno z mala moznost zmeny podvetleni bud oranzova nobo zelena... Vymenili byste ho za origo symphony??? Diky za Vase nazory...Popr. jestli ho nekdo mate v aute - jake s nim mate zkusenosti a nemohli byste hodit foto jak to vypada v palubce??? Diky... To každopádně. I když Sony je tady zatracovaná značka tak tohle má ségra v autě a měl ho i kámoš a hraje dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj kluci,chtel jsem se zeptat na Vas nazor na tohle radio - SONY R3350C? To radio ma jako jedno z mala moznost zmeny podvetleni bud oranzova nobo zelena... Vymenili byste ho za origo symphony??? Diky za Vase nazory...Popr. jestli ho nekdo mate v aute - jake s nim mate zkusenosti a nemohli byste hodit foto jak to vypada v palubce??? Diky... To každopádně. I když Sony je tady zatracovaná značka tak tohle má ségra v autě a měl ho i kámoš a hraje dobře Ja bych rekl hraje dobre ve srovnani se Symphony, ale v porovnani s Pio Cla nebo Alpine je ta sonka celkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj kluci,chtel jsem se zeptat na Vas nazor na tohle radio - SONY R3350C? To radio ma jako jedno z mala moznost zmeny podvetleni bud oranzova nobo zelena... Vymenili byste ho za origo symphony??? Diky za Vase nazory...Popr. jestli ho nekdo mate v aute - jake s nim mate zkusenosti a nemohli byste hodit foto jak to vypada v palubce??? Diky... To každopádně. I když Sony je tady zatracovaná značka tak tohle má ségra v autě a měl ho i kámoš a hraje dobře Ja bych rekl hraje dobre ve srovnani se Symphony, ale v porovnani s Pio Cla nebo Alpine je ta sonka celkem Asi si reknes, ze jsem si na tebe zasedl, ale prosimte srovnavej srovnatelny, jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jeste jsem chtel dodat, ze manzelka ma ted alpinu, ale to je v jiné kategorii - platila pojistovna a to se mi moooc libi - i kdyz se mi nelibi systém vkladani panelu - je to asi otazka zvyku... Sony jsem mel v audine/felliclii a byl jsem max spokojen... Bohuzel je hodne omezeny vyber radii se zelenym podsvicenim,tak jsem volil cestu nejmensiho odporu... libilo by se mi i Sony Gt500 nebo Pio Deh4800 - ale.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A co třeba Kenwood... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj kluci,chtel jsem se zeptat na Vas nazor na tohle radio - SONY R3350C? To radio ma jako jedno z mala moznost zmeny podvetleni bud oranzova nobo zelena... Vymenili byste ho za origo symphony??? Diky za Vase nazory...Popr. jestli ho nekdo mate v aute - jake s nim mate zkusenosti a nemohli byste hodit foto jak to vypada v palubce??? Diky... To každopádně. I když Sony je tady zatracovaná značka tak tohle má ségra v autě a měl ho i kámoš a hraje dobře Ja bych rekl hraje dobre ve srovnani se Symphony, ale v porovnani s Pio Cla nebo Alpine je ta sonka celkem Asi si reknes, ze jsem si na tebe zasedl, ale prosimte srovnavej srovnatelny, jo?? Co je na tom nesrovnatelneho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A co třeba Kenwood... Myslim, ze by to nemuselo hrat spatne, ale nejak mne to neoslovil ten design... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A co třeba Kenwood... Myslim, ze by to nemuselo hrat spatne, ale nejak mne to neoslovil ten design... Jojo jinak Kenwoody hrajou opravdu moc pekne ... ale kdyz se nelibi tak se nelibi to se neda nic delat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Ja mel podobny typ, ale vymenil jsem za symphony. Je videt, ze i cernej plast na radiu ma jinej odstin nez plasty v interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 spokojenost: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 JaKr & Iceman: diky za fotky Ted mam i predstavu jak to tam bude vypadat... Iceman: to znamena ze tys ho mela ted si dal symphony??? Nebo obracene??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 JaKr & Iceman: diky za fotky Ted mam i predstavu jak to tam bude vypadat... Iceman: to znamena ze tys ho mela ted si dal symphony??? Nebo obracene??? Sony jsem koupil spolecne s autem, ale cca za pul roku jsem ho vymenil za Symphony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Iceman: ted je mi to jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 JaKr & Iceman: diky za fotky Ted mam i predstavu jak to tam bude vypadat... Iceman: to znamena ze tys ho mela ted si dal symphony??? Nebo obracene??? Sony jsem koupil spolecne s autem, ale cca za pul roku jsem ho vymenil za Symphony. A co na to zvuk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 JaKr & Iceman: diky za fotky Ted mam i predstavu jak to tam bude vypadat... Iceman: to znamena ze tys ho mela ted si dal symphony??? Nebo obracene??? Sony jsem koupil spolecne s autem, ale cca za pul roku jsem ho vymenil za Symphony. A co na to zvuk ? Repraky origo Skoda (8 kusu). Zvuk naprosto stejnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 JaKr & Iceman: diky za fotky Ted mam i predstavu jak to tam bude vypadat... Iceman: to znamena ze tys ho mela ted si dal symphony??? Nebo obracene??? Sony jsem koupil spolecne s autem, ale cca za pul roku jsem ho vymenil za Symphony. A co na to zvuk ? Repraky origo Skoda (8 kusu). Zvuk naprosto stejnej. Jasnej dukaz toho, ze Sony stoji za hovno ... sorry ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Hmmm... tak to si mne tedy nepotesil... Co ten kenwood (pokusim se ho nekde najit v realu) - je taky v zeleny?? A ten rozdil ve zvuku je znat??? Mozna blbej dotaz, ale zeptat se musim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Hmmm... tak to si mne tedy nepotesil... Co ten kenwood (pokusim se ho nekde najit v realu) - je taky v zeleny?? A ten rozdil ve zvuku je znat??? Mozna blbej dotaz, ale zeptat se musim... O trochu lip to asi hrat bude, protoze Sony ma preci jen o dost vetsi vykon. Ja ale 99% casu posloucham radio, takze fakt tezko soudit. Pokud mas ale porad origo repraky, tak bych od toho zadny zazraky neocekaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 asi za 5T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 tohle je asi za 4T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Co tohle : Delaj i se zelenym podsvicenim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ted jsem to trochu prolejzal a videl i vetsi obrazky tech kenwoodu a asi by to nebylo ono.... Nasel jsem i kousek od JVC ale zase jen v cervene (viz priloha) ... Miro84: diky za ty radia... Pokud bych volil sony, pak asi to co je uvedeno hned nahore i kdyz ta GT201 taky neni spatna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 A co kvalitka od Clarionu za slusnou cenu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 MichalF: bohuzel degnove mne to neuspokojuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.