Jira11 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Zdravím, bohužel až mrazy a delší doba náběhu topení u TSI mě přinutily zamyslet se nad dodatečnou montáží neoriginálního vytápění sedaček.Toto vytápění je 3-stupňové.Velmi lituji toho,že jsem si nepřiplatil hned při objednání nového auta.Nevím,jak je náročné sundání potahu sedaček a hlavně pak jejich zpětná montáž.Jak je to třeba s airbagy v sedačkách?.Máte s tím prosím někdo zkušenosti?.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Stačí hledat ... sice je to F1 ,ale jako inspirace dostačující,že dodělávat nemá smysl ... sežeň sadu sicen i s pekárnou a zapoj jen eletriku http://forum.skodahome.cz/topic/18622-vyhrev-sedacek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Přemýšlím o montáži do praktika montoval to už někdo, či to má namontované ... http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-pro-skoda-fabia-ii-roomster-pod-calouneni-2-sedadla/d-70675/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joqpo91 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 zdravim mam fabiu II 1.2 tsi r.v.2012 a když jsem vysaval v aute tak jsem si všimnul dratu vedouci ze sedacky a vedou k zemi pod koberec tak mne napadlo zda to není nachystany na zapojeni vyhřev sedaček ? vite někdo o tom něco ? co bych potřeboval na zapojeni ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Zase jeden co nehledá... Vlákna jsem spojil. Nebude to vedení k bočnímu airbagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Taky si myslím že to bude airbag, přípravu pro výhřev nemá žádný model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joqpo91 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 no airbag v sedačce to nemá proto se tak blbe ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Určitě ne? Mám za to, že po faceliftu mají boční airbagy v opěradlech předních sedaček už všechny Fabie II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Tak ještě by tam mohla být kabeláž k rozpoznání toho že na sedačce někdo sedí, to jde taky ze sedačky do podlahy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joqpo91 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 aha tak to sorač je to fakt airbag toho jsem si ani nevsiml ze ho tam mam :D ja jsem myslel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 No měl by tam být na opěradle i takový štítek (visačka) s nápisem Airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Všechny FII odjakživa měly v základu 4 airbagy, teda aspoň u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joqpo91 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 takovej znalec fabky zas nejsu tak mne to ani nenapadlo nic takového :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 chci se zeptat pustil ses do montaze premyslim totiz o stejnych jen pro fabii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Já mám objednáno.zítra přijde balík tak dám nějaký fotky pak.jsem zvědav jak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Taky sem objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 nafoť prosím, jak demontuješ čalounění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 To spis Kuba ja uz nemam puvodni sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ja dam fotky.nebojte.hlavne jak pujdou rozebrat to bude zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Taky se toho bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 není to tak hrozný - jednou za rok až dva kompletně svlíkám sedadla a peru je v pračce - je to nejrychlejší cesta, jak se dobrat čistých potahů. Opěráky se dělají o něco hůř, takže je dobré si to nejdříve natrénovat na sedáku. Ty kroužky vahazuju a dávám místo nich elektrikářský pásky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Nahodou nevis jak to maj sesle s ibizi jestli je to stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 nevím, ale předpokládám, že v celém koncernu je to stejné a vlastně u všech aut podobné. Rozebereš sedačku, zespoda odděláš potah (je to jen podhrnutý) a zůstane to viset jen v prolisech na těch očkách - platí u sedáku. Opěrák dole rozděláš, sundaváš povlak směrem nahoru a opět v prolisech postupně uvolňuješ očka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) tak jednu sedacku uz mam hotovou a neni to tak hrozny.ta druha uz pujde snadno.a fotky jsem davat nebudu.nasel jsem odkaz na jednickovou fabku a je to stejny az na tu elektriku.to je jiny.ale potah jsem taky hodil do pracky a je jak nova.supr.jedine co tomu muzu vytknout je ze od firmy HT jsou ty vyhrivaci podlozky mensi nez originaly.nejsou pres celej sedak jak je to na odkazu co jsem daval.ale snad budou hrat dobre Editováno: 16. Říjen 2014, autor: Kubajs99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/18622-výhřev-sedaček/ Editováno: 16. Říjen 2014, autor: Kubajs99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.