Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

bohužel až mrazy a delší doba náběhu topení u TSI mě přinutily zamyslet se nad dodatečnou montáží neoriginálního vytápění sedaček.Toto vytápění je 3-stupňové.Velmi lituji toho,že jsem si nepřiplatil hned při objednání nového auta.Nevím,jak je náročné sundání potahu sedaček a hlavně pak jejich zpětná montáž.Jak je to třeba s airbagy v sedačkách?.Máte s tím prosím někdo zkušenosti?.Díky

• 7 měsíců později...
  • 1 rok později...
  • 1 měsíc později...

zdravim mam fabiu II 1.2 tsi  r.v.2012 a když jsem vysaval v aute tak jsem si všimnul dratu vedouci ze sedacky a vedou k zemi pod koberec tak mne napadlo zda to není nachystany na zapojeni vyhřev sedaček ? vite někdo o tom něco ? co bych potřeboval na zapojeni ? diky

Zase jeden co nehledá... Vlákna jsem spojil. Nebude to vedení k bočnímu airbagu?

Taky si myslím že to bude airbag, přípravu pro výhřev nemá žádný model.

no airbag v sedačce to nemá proto se tak blbe ptam :)

Určitě ne? Mám za to, že po faceliftu mají boční airbagy v opěradlech předních sedaček už všechny Fabie II. :kol-32:

Tak ještě by tam mohla být kabeláž k rozpoznání toho že na sedačce někdo sedí, to jde taky ze sedačky do podlahy ne?

aha tak to sorač je to fakt airbag toho jsem si ani nevsiml ze ho tam mam :D :D ja jsem myslel.... :D

No měl by tam být na opěradle i takový štítek (visačka) s nápisem Airbag. :kol-28:

Všechny FII odjakživa měly v základu 4 airbagy, teda aspoň u nás.

takovej znalec fabky zas nejsu tak mne to ani nenapadlo nic takového :D :D

• 7 měsíců později...

chci se zeptat pustil ses do montaze premyslim totiz o stejnych jen pro fabii 1

• 1 měsíc později...

Já mám objednáno.zítra přijde balík tak dám nějaký fotky pak.jsem zvědav jak to půjde

Taky sem objednal

nafoť prosím, jak demontuješ čalounění :) 

To spis Kuba ja uz nemam puvodni sedacky

Ja dam fotky.nebojte.hlavne jak pujdou rozebrat to bude zajimavy

Taky se toho bojim

není to tak hrozný - jednou za rok až dva kompletně svlíkám sedadla a peru je v pračce - je to nejrychlejší cesta, jak se dobrat čistých potahů. Opěráky se dělají o něco hůř, takže je dobré si to nejdříve natrénovat na sedáku. Ty kroužky vahazuju a dávám místo nich elektrikářský pásky.

Nahodou nevis jak to maj sesle s ibizi jestli je to stejny

nevím, ale předpokládám, že v celém koncernu je to stejné a vlastně u všech aut podobné. Rozebereš sedačku, zespoda odděláš potah (je to jen podhrnutý) a zůstane to viset jen v prolisech na těch očkách - platí u sedáku. Opěrák dole rozděláš, sundaváš povlak směrem nahoru a opět v prolisech postupně uvolňuješ očka.

tak jednu sedacku uz mam hotovou a neni to tak hrozny.ta druha uz pujde snadno.a fotky jsem davat nebudu.nasel jsem odkaz na jednickovou fabku a je to stejny az na tu elektriku.to je jiny.ale potah jsem taky hodil do pracky a je jak nova.supr.jedine co tomu muzu vytknout je ze od firmy HT jsou ty vyhrivaci podlozky mensi nez originaly.nejsou pres celej sedak jak je to na odkazu co jsem daval.ale snad budou hrat dobre

Upraveno od Kubajs99

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.