Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chtěl jsem se zepat zda někdo zkoušel nastříkat sprejem látkou část tapeců,kterou někdo mnozí nechávají přečalounit nebo flockovat.Nedávno jsem viděl v pořadu obchodníci s auty jak nastříkali sprejem na černo zadní plato a nevypadalo to vůbec blbě.

Takže..?

Vloženo

Otázka je jak dlouho by to vydrželo :kol-32:

A asi by to bylo pak špatné na údržbu....Čištění atd.

Jinak teoreticky by to mohlo fungovat :kol-47:

Ale nikdo z nás to asi ještě nezkoušel :kol-28:

Vloženo (editace)

Tak skusal som to aj farbou na textil ale sa to nechytalo. Potom som sa nasral a dal normal auto sprej od Dupli-color , po prvej vrstve treba to nechat poriadne zaschnut a prebrusit smirglom lebo sa postavi ten vlas a je to take pichlavo drsne. Potom druhu vrstvu, prip ak sa to niekomu este zda byt drsne moze to zopakovat

post-18780-0-83849600-1330858188_thumb.j

post-18780-0-75752500-1330858615_thumb.j

post-18780-0-90866100-1330858988_thumb.j

Editováno: , autor: mysko
Vloženo

je to drsnejsi na omak ale stale to j este pruzne jak ze je to latka, neni to jak skrupina stvrdnute . pory su zaliate a je to cistitelne beznymi prostriedkami uz ziadne cerne a mastne flaky na latke. Ja som s tym spokojny.

Vloženo

Hm docela perfektní,jsem překvapenej,takže zas taková hloupost to není ;) Asi to zkusím taky,jen vymyslet jakou barvu.Předpokládám že jsi stříkal sprejem nebo pistolí a demontoval jsi ten střed ven z tapecu nebo jsi vše okolo zakryl a oblepil?

Vloženo

strikal som to sprejovkou. nechcelo sa mi to vybrat tak som to len poriadne pozakryval. a pouzival som len plnic plastov a na to vrchnu bez zakladnej farby. ani lak som nedaval navrch.

Vloženo

Tak to se chlape divim,že ti ten Dupli-color drží.

Barva,která se dá seškrábnout v pohodě nehtem není teda nic moc :kol-28:

Co jsem přičuchnul k dvousložkovým barvám a komresoru s pistolí,tak mi do baráku sprej nesmí :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...