zvirre Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zdravím, po nastartování cca15vteřin na mě třikrát zapípá auto a začne blikat kontrolka ruční brzdy (vychřičník v kolečku). Po každém startu se to opakuje. Do teď to nedělalo. Diagnostika žádný problém neukázala. Má už s tím někdo zkušenost? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Brzdové kapaliny máš dost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Měl jsem to ve škodovce na kompletní mytí, tepování sedaček a i mytí motoru. Když jsem si to přebíral, tak se to rozsvítilo. Dolili brzdovku a pichli diagnostiku a ta nic neukázala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 O2 má ručku řešenou už kapalinou?Nebo taky lanka?To by potom neměla kapalina na ručku vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 O2 ma normálně lanka, ty jsem měnil před zimou a brzdovka tam taky je. Vzdycky po nastartovani to trikrat pipne a pak to blika. (vychričník v kolecku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Vadny spinac rucnej brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 A není to tedy čidlem na ručce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Cidlo ruční brzdy? a to je kde? ve prostřed v tom tunelu? a jak to poznám, kdyz diagnostika nic neukazala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Vadny spinac rucnej brzdy. Je to v tom tunelu mezi sedackama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Heleť diagnostika není tak všemocná...Kontakt 2 drátků asi nebude hrotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Ok, tak ja to vyzkouším a dam vedet, kamos mi rikal, at to striknu proti oxidaci, ze tam muzou bejt blby kontakty. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Pochybují že by v interiéru ten spínač zoxidoval.... Je tak hrozně jednoduchej,že se asi jen uvolnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 ONDRERO: Pochybují že by v interiéru ten spínač zoxidoval.... V kazdom jednom aute mas vlhkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Ale to jooo ...ten spínač ale není snad na oxidaci náchylnej ...právě proto,že je tak jednoduchej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 O2 má ručku řešenou už kapalinou?Nebo taky lanka?To by potom neměla kapalina na ručku vliv Kaplina na ručku vliv nemá, ale kontrolka brzd, která ti svítí, nehlasí jen zataženou ručku, ale i nedostatek brzdové kapaliny, proto jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Jinak pokud ti myli motor, tak bych to viděl tak, že se dostala voda někam kam neměla a teď to dělá bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Jinak pokud ti myli motor, tak bych to viděl tak, že se dostala voda někam kam neměla a teď to dělá bordel. Njn, myli mi motor a od ty doby to děla, dnes jsme se koukali na brzdovku, ty je dost, i to čidlo funguje normalne, ale proste to po nastartovaní třikrat zapiska a pak to blika. Zítra jedu na diagnostiku znova, tak uvidíme co to ukáže. Ale fakt je to záhada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 To jsou na prd závady no, vlhkost je sviňa, časem by to mělo vyschnout a být v klidu no, ale motor bych já osobně nemyl, přijde my to jako blbost, maximálně umýt mokrým hadrem a poutírat. Zevnitř ho neumyješ a zvenku je mu to fakt jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 A šel jsi už po tom spínači na ručce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvirre Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ahoj, asi je to fakt blbost nechávat mejt motor, ale nenapadlo by me ze se muze neco s tim stat, kdyz vsude to mejou. Spinač na rucku jsem vubec nenasel, v tunelu mezi sedackama nic neni, jen pripevneny lanka od zadnich brzd. Uvidim zitra co ukaze diagnostika... Priste se na to vsechno vyprdnu, at je motor klidne spinavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Podle mě to tím mytím není...Vždyť to čidlo je uvnitř v té baňce,takže může bejt max. mokrej kabel a tomu to vadit nebude... Když se podívám na svůj motor,tak jediná věc které může vadit voda,je alternátor..Jinak je všechno schovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Jinak pokud ti myli motor, tak bych to viděl tak, že se dostala voda někam kam neměla a teď to dělá bordel. Uz roky umyvam motor VAPKOU a ziadny problem s elektrikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) Ahoj, asi je to fakt blbost nechávat mejt motor, ale nenapadlo by me ze se muze neco s tim stat, kdyz vsude to mejou. Spinač na rucku jsem vubec nenasel, v tunelu mezi sedackama nic neni, jen pripevneny lanka od zadnich brzd. Uvidim zitra co ukaze diagnostika... Priste se na to vsechno vyprdnu, at je motor klidne spinavej. Spinac rucnej brzdy je este viac v predu smerom k saltpake. Editováno: 12. Březen 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Podle mě to tím mytím není...Vždyť to čidlo je uvnitř v té baňce,takže může bejt max. mokrej kabel a tomu to vadit nebude... Když se podívám na svůj motor,tak jediná věc které může vadit voda,je alternátor..Jinak je všechno schovaný. Jak už jsem psal výše, ta kontrolka neznamená jenom ruční brzdu ale je to kontrolka celé brzdové soustavy, s ručkou to nemusí mít nic společného... Ale jinak ten spínač je přímo pod ručkou ne někde v tunelu, ručku na ni přímo pokládáš, takže když ji hodně zvedneš, uvidíš ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.