severni_vitr Vloženo 13. Březen 2012 Vloženo 13. Březen 2012 Zdravím dostal jsem od rodišů feldu 1.3 mpi rv 97 najeto 50 tkm. Mám s ní ale jeden problém. Řízení jde moc ztuha , zkoušel jsem vyměnit náplň hřebenu ale nepomohlo to. Proti formanu mám pocít že řídim tatru 111. Měl už někdo stím podobný problém a jak ho vyřešil . PS: poslední možnost je koupě nového hřebenu Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2012 Vloženo 13. Březen 2012 Hřebenem to nebude. Máš pravděpodobně zadřený horní uložení McPhersonů (předních tlumičů) nebo zarezlé kulové čepy. Citovat
severni_vitr Vloženo 14. Březen 2012 Autor Vloženo 14. Březen 2012 díky zkusím to rozhodit dát tam nová ložiska a promazat Citovat
Felicius Vloženo 16. Březen 2012 Vloženo 16. Březen 2012 Zdravím, Severní větře! Zřejmě pan Ekkar zanedbával školu a předmět Fyzika zvláště. Pokud máš "tuhé" řízení, pak chyba bude v samotném řízení a pokud toto máš bez závad, pak je chyba v předních pneu. Pokaždé, když jsem měl sjeté pneu (ať zimní, či letní), vyměnil jsem fungl nové pneu, šlo řízení o mnoho lépe. Až jsem si připadal, jakoby mi tam někdo v pneuservise potají namontoval posilovač. A jetli můžu radit, pak nikdy pryžové uložení tlumičů nemaž, jinak to bude po čase "vrzat". Čus-bus! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.