Fajerak Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Máte někdo na svém miláčku ofuky? Chtěl-bych vědět co na ně říká bezpečnostní pojistka proti sevření,nezačnou okna při dovírání blbnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Mám ofuky (TEAM HEKO) a můžu ti říct, že po začátku jsem měl z dovíráním problémy. Flexou jsem je doladil a je po problému. Akorát jsem tam nedával takový plíšky a teď mi na zadních dveřích trochu sjíždí. Škoda že nedělají originál ofuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 27. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Ten problém z dovíráním dělala ta ostrá spodní nájezdová hrana? Origoš ofuky v katalogu škoda náhr.díly byly, ale nikde jsem je nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 (editace) Přesně tak problém dělá ostrá dojezdová hrana, kapku jsem ji obrousil a je po problému. Jinak origoš ofuky jsem nikde nesehnal a ani je v katalogu nemají aspoň tak mě to bylo ve škodovce řečeno. Editováno: 27. Březen 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 (editace) .... zdravim ja mam tie ofuky od HEKO tiez a problem s dojazdom som tiez mal. vyriesil som to takymi plieskami co boli pribalene k ofukom. Oni sa vlastne postaraju o to aby sa ofuk pritisol ku gume a okno sa zavrie bez problemu ... originalne ofuky som videl niekde na nejakej francuzskej stranke skody, bohuzial to nemozem najst bolo to tak asi cez prazdniny a bolo tam aj cislo dielu Editováno: 27. Březen 2012, autor: floro0907 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Včera mi došli ofuky z OBautodíly - HEKO. Na strane vodiča po osadení hneď bez problémov aj bez plieškov. Na druhej strane veru robili problém, ale keď som ich trošku obrúsil na vrchnom dojazde žiadny problém (bez plieškov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Ty deflektory jsou pouze na predni okna nebo i na zadni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ano, i na zadní okna. Máme je na voze již 5 let. Není to jen ozdoba, kupodivu bez ofuků a mírně staženém okně byly nepříjemné vibrace (hučení), zřejmě způsobené i vyšší karoserií vozu, ofuky tohle trochu zmírní. Jak jsou tu zmiňovány i ty upevňovací plíšky, tak ty tam není třeba dávat, já je tam na začátku dal do těch zadních ofuků, tam to moc nedrželo a propadli mi do dveří, musel jsem je pak pracně ze dveří dolovat, neboť např. při nerovných přejezdech bylo pak slyšet cinkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Kdyby měl náhodou někdo doma jen řidičův ofuk, tak bych koupil, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.