Přejít na obsah

SRAZ VRANOV III 18 - 20 května 2012


žralok

Doporučené příspěvky

přátelé jen pro vaší informaci: jelikož se mi nelíbil přístup obsluhy v restauraci gaudeo a samozřejmě i cen,kterou za NIC chtěli tak jsem jim napsal mail v tomto znení:

Dobrý den,měl bych na Vás dotaz ohledně cen snídaní ve Vaší restauraci.Včera t.j. 20.5.2012 jsme na vranovské přehradě využili Vaší restaurace ke snídani.

Bylo pro mě celkem velké překvapení,když jedna z Vašich obsluh při vyučtování chtěla 100kč za osobu ikdyž máte v ceníku cenu 70kč.Když jsem ji na to upozornil,že mi bylo telefonicky potvrzeno,že cena má být 70kč(toto mi bylo potvrzeno v sobotu z tel.čísla 774869840) tak mi na to odpověděla,že toto je cena za děti a dospělí,že platí 100kč.Chtěli jsme po ní tedy jídelní lístek,abychom ji to ukázali,ale ona řekla že lístek je jen na internetu.

Toto bych pochopil,že cena je tak vysoká,kdybychom přišli na poslední chvíli.Loni to tak bylo a to jsme platili 100kč/osobu,protože to nebylo plánováno.Nyní nám ale bylo řečeno,že toto problém není a cena mi byla potvrzena telefonem.

Další věc,která se mi nelíbila,bylo to,že ikdyž se snídaně podává od 8-10 hodin tak již po půl desáté nebylo celkem z čeho si vybrat.Párky už nebyly,z automatu nešla čokoláda,zelenina až na pár kousků taky žádná.Myslím si,že vybrat by si člověk měl po celou dobu kdy se snídaně podává.

A vrchol všeho byl,když jedna ze slečen přišla lehce po desáté hodině a upozornila nás,že se snídaně podává pouze do desíti a tudíž bychom už měli končit a urychleně dojíst.

A to už nechci ani komentovat,že jeden z našich lidí(mimochodem postarší člověk) byl vaší obsluhou nazván blbcem,protože se dožadoval zaúčtování 70kč a ne 100kč jak po nás chtěli.

Byl bych rád,kdyby někdo kompetentní byl schopen zareagovat na mojí výtku,protože takovýto přístup jsem už dlouho neviděl.Patrně máte dost zákazníků a já Vám to přeji,ale nějaká slušnost a úcta k zákazníkovi by měla být.

Děkuji předem za odpověď

Brak Vítězslav

Bohumín

pokud mi vůbec příjde nějaká odpověď tak ji sem šoupnu.Pro příští sraz patrně vymyslím něco zcela jiného,protože takovýto přístup těch namyšlených slečen se mi vůbec nelíbil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víťo, moc hezky jsi to napsal a myslím, že to bylo třeba. Nyní mne mrzí, že jsme se hned na místě nedomluvili a nevlítli na toho provozáka, který tam určitě někde byl - když jsem jedl tak jsem jej viděl, že jim tam dával dispozice. Pokud by Ti vůbec nedali odpověď, tak by stálo za zvážení na ně poslat ČOIku.

Uvidíme jaká bude jejich reakce. Jinak si myslím, že do budoucna by nebyl až takový problém si na snídani něco dovézt, myslím, že to by bylo to nejmenší a případně se poptat v té vojenské zotavovně.

Už jenom skutečnost, že Ti odmítli dát "jídelák" je pro ČOI docela velkej průser.

To nemo.x: Udělal jsi pěkné fotky - dík za ně a jinak jsem zvědavej na ten Tvůj vyčištěnej introš! :unsure:

Jak napsal Víťa, myslím, že opět sraz "na pohodu", alespoň jsem o tom přesvědčenej a pokud by měl někdo nějaké připomínky - tak sem s nimi, nestydět se, aby jsme se mohli případně poučit! Jsem rád, že všichni nováčkové "zapadli do té naší "SUPÍ BANDY" a jedině mne trochu mrzí, že jedna ta dvojice, co se připojila se Soukupovými odjela bez rozloučení - údajně jsme se jim nevěnovali, ale za mne si myslím, že spíš jde o nedorozumnění, bylo to vše po Bazalových trochu hektiš, ať už díky smůle se zámkem a pak honička díky hokeji. Na druhou stranu "Jar. Soukup" byl v té samé pozici a naopak se fantasticky s paní a nakonec i s malým Samem zapojili - myslím že ke spokojenosti jak jich samotných, tak nás všech.

Tak mne zrovna napadlo, jestli někdo vyfotil toho "našeho nejmladšího SUPÁKA", aby jsme věděli jak vlastně vypadá nejmladší SUPÍ MUŽ. Je třeba kvitovat Petřino a Ládíkovi výchovné metody, jsou velmi záslužné a malý Tomášek bude mít jednou pěkné vzpomínky a památku!

Vidím, že jsem se nějak rozjel, tak celé naší SUPÍ BANDĚ pěkný zbytek pr. týdne a mějte se všichni mooc fajn! Díky Vám všem za krásný víkend na Vranově! :clap::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak chlapáci a máme tady další komunikaci mezi mnou a Vranovem :-)

----- PŮVODNÍ ZPRÁVA -----

Od: "Robert Beneš" <benes@penzionygaudeo.cz>

Komu: vbrak@volny.cz

Předmět: RE: dotaz

Datum: 21.5.2012 - 14:07:19

> Dobrý den pane Braku,

>

>

>

> Zjišťoval jsem situaci ohledně Vašich snídaní.

> Standardní cena pro

> neubytované hosty je - stejně jako v loňském roce

> - 100 Kč/snídaně formou

> švédských stolů (snídaně zahrnuje kávu, džus,

> pečivo, vejce, cereálie, sýry,

> ovoce, zeleninu, paštiku, šunku, jemné párky,

> jogurt, mléko, džem a med).

> Ceník uvedený na našich stránkách platí pro

> ubytované hosty. Snídaně pro

> neubytované hosty poskytujeme jen výjimečně a po

> domluvě, proto také není

> nikde uveden ceník. Při snídaních jsem byl

> přítomen a jsem si jist, že vše

> bylo až do 10:00 připraveno. Zeleninový tác

> obsahoval, papriku, rajčata a

> kedlubnu, ředkvičky a salátové okurky - vše

> čerstvé umístěné v chlazené

> vitríně. Pokud nebyly chvíli připravené párky,

> jistě by je obsluha po Vašem

> dotazu přidala (po snídaních se do kuchyně vrátilo

> cca 10 ks párků). Co se

> týče objednávky snídaní, host si může objednat

> snídani do 10 hodin v den,

> který předchází dnu, kdy chce snídani čerpat (z

> důvodu zajištění objednávek

> surovin). Vaše objednávka byla přijata v sobotu

> cca v 12:00, přesto jsem Vám

> vyhověli. Na neděli 20. 5. bylo plánováno 82

> snídaní, s Vaší skupinou se

> navýšil počet na 96, což představuje podstatné

> navýšení čerstvých surovin

> (pečivo, zelenina).

>

> Situaci ohledně personálu ještě vyřeším, pokud se

> k Vám obsluha chovala

> hrubě, velmi se omlouvám a ujišťuji Vás, že se

> obsluhující slečna nevyhne

> potrestání. Přesto se mi nechce věřit, že by někdo

> z našeho personálu nazval

> hosta přímo slovem "blbec".

>

> Pokud v budoucnu navštívíte náš penzion nebo

> restauraci, můžete se obrátit

> přímo na moji osobu a žádat 10% slevu na konzumaci

> jako omluvu.

>

> Na závěr bych rád dodal, že se neustále snažíme

> svoje služby zlepšovat, tak

> aby co nejvíce vyhovovali potřebám našich hostů.

> Bohužel fungujeme jako

> sezónní zařízení (pro tento roku cca 1,5 měsíce v

> provozu) a chvíli trvá,

> než vyškolíme personál tak, aby se takovéto

> situace neopakovali.

>

>

>

> Ještě jednou se omlouvám a přeji příjemný den

>

>

>

> Bc. Robert BENEŠ

>

> provozní manager

Vážený pane Beneši.Nevím co jste viděl Vy a určitě se nebudu přít,protože toto je tvrzení proti tvrzení,ale já byl zase přítomen toho když na dotaz jestli ještě párky budou bylo řečeno,že již nejsou a toto mohu odpřisáhnout.

Taktéž pokud byste chtěl přímo toho dotyčného člověka vidět,který byl takto nevybíravě nazván Vaší zamestnankyní tak i toto není problém,protože na podzim se opět objevíme na místě.Stejně jako předešlé dva roky.A jelikož se jedná o člověka,který je v letech,nemyslím si,že by měl potřebu si jakkoli vymýšlet.

A konečně co se týče Vašeho tvrzení,že standartně přijímáte objednávky do 10 hodin předešlého dne tak jsem se speciálně na toto ptal na místě jestli s tím budete mít nějaký problém a bylo mi řečeno že ne.A následně když mi někdo volal v 16 hodin téhož dne aby mi to potvrdil,že to platí tak i tehdy mi nebylo řečeno,že by to byl nějaký problém a do telefonu mi bylo rovněž vyřčeno číslo 70kč za snídani.

V minulosti jsme platili 100kč za snídani,protože jsme přišli v ten daný den a ještě k tomu na konci a bylo nám řečeno,že kvůli nám musí ještě pozdržet kuchaře.I teď kdyby mi bylo do toho telefonu řečeno,že nás to bude stát 100kč tak ani nešpitnu,ale jde mi o princip.

Z naší strany možná byla chyba,že jsme to měli řešit ihned na místě.To připouštím,ale do budoucna jsme již poučeni.

I tak děkuji za Vaši reakci a přeji pěkný den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nemo.x: Nemáš zač. :D

To Martin35: Martine a z koho uděláme majora "TERAZKYHO"? ;):doh

Járo a ostatní co jste fotili, prosím o přidání fotek. Tentokrát bylo snad nejvíc SUPŮ a zatím je tady nejmíň fotek, polepšete se. Díky. :kol-98::gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lanny: Karle fotky určitě přidám, v neděli jsme dojeli a já si šel hned lehnout. Asi deset minut jsem při cestě na Jihlavu rozdejchával tu jejich objížďku. Značení jako u nás se jen tak nevidí.

Jinak děkuji za super sraz a rád jsem poznal všechny nováčky. Určitě se potkáme zase na podzim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Ace Venura: Járo, já jsem trochu na té objížďce vyzrál, ale jen malinko. Jinak je u nás bordel absolutně ve všem. Všichni se už určitě těšíme na fotky od Tebe.

To Martin35: TAK JE TO V SUCHU, MAJORA TERAZKYHO UŽ MÁME A TEN NÁS V TOM NENECHÁ! kol107:kol-23: No a to víš, jako major Terazky se už nebudeš moci omlouvat! :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chlapáci.Tak ještě neodezněl jeden sraz a já tu už vyvěsím další datum.Několik lidí se mě už ptalo a proto s velkým předstihem zde dávám datum podzimního setkání.Jedná se o dny 14-16 září.

Dávám to zde o čtvrt roku dříve,aby vážní zájemnci měli dostatek času přeorganizovat si volno na tento víkend.Nebudu tentokrát dávat na výběr z více možností,jelikož se mi zdá střed měsíce září jako ideální.

Okrajově se o tom zmíním i v hospodě.

Víťa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víťo, je vidět, že jsi to, jako ostatně vždy, pojal nanejvýš zodpovědně a hlavně ten termín je myslím absolutně nejoptimálnější! :kol-47:

Takže "SUPÍ BANDO", KOUKKEJTE SI RESERVOVAT TERMÍN NA PODZIMNÍ VRANOV, KTERÝ SE KONÁ, JAK UVEDL VÍŤA, VE DNECH

14. - 16. ZÁŘÍ 2012

TAKŽE SE MÁME OPĚT NA CO TĚŠIT A VĚŘÍM, ŽE BUDE STEJNĚ POVEDENÝ, NE-LI POVEDENĚJŠÍ NEŽ DOSAVADNÍ. :D:skoda::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando,

tak jsem to tady nafofr projel a nestačím se divit povedené snídani. :kol-134: Přitom loni to byla pohoda.

Jo a jen malý postřeh. Podívejte se ke Karlovi (Lanny) do příspěvku na první fotku “ jeho“ poctivé přípravy na sraz.

Kdopak se nám to zrcadlí v zadním okně? Že by Karel? To se mi nezdá. :kol-131:

Opatrujte se. :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vick: sakra Vito nejde to o tyden posunout.. 7.září - 16.září zrovna budu na dovolené. A docela bych na ten sraz rád jel. Pokud to nikomu teda nebude vadit, tak by to bylo super kdyby se to dalo o týden posunout... a nebo 31. srpna - 2. září.

Dříve určitě ne, protože to ještě probíhá sezóna a bude tam spousta lidí a týden později taky ne, protože to už může být docela na pytel s počasím.Loni se nám to osvědčilo v tomto datu.Je mi jasné,že každému to vyhovovat nebude,ale tak to je vždycky a ideální termín pro všechny se nenajde nikdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...