RadimCep Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Zajimalo by me par veci.... Zdedil jsem O1 1.6 GLX a chtel bych si tam doplnit nejake veci. 1.Nejvice me zajima signalizace nezapnuteho pasu, ve Felicii mi stacilo dokoupit zamek pasu s cidlem, je to tady stejne? 2.Pak me zajima loketni operka u stare palubky, predpokladam, ze bude stejna jako u nove palubky, je tak? 3.Jeste me zajima vymena radia, zatim jsem na to hledel jen tak by ocko a nevim jak se dostat k nejakym sroubkum co ho drzi. 4.Jak se snadno dostat pod palubku, abych tam nekde dostal nabijecku na telefon a nemel obsaenou zasuvku... 5.Poradte mi prosim nejake dobre zarovky do stropni lampicky. 6.Ovladace topeni maji svitit? Tady uz zhasly a v noci me to docela chybi. Diky moc za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 2.) Origo by měla bejt stejná. Na to by palubka neměla mít vliv 3.) Nepíšeš jestli máš origo rádio nebo jinou značku. O rádiu tady je několik témat-origo nemá šroubky, ale vyndává se pomocí takovejch paciček-plíšků. Je tady i návod jak je udělatt. 4.) Mrkni pod palubovku a bude ti to jasný 5.) Kup si LED. Tady je prodává třeba Žofka Žárofka Superfatty 6.) Ano, maj svíti. Je tady téma vo opravě podsvětlení ovladačů Jen pohledat v příslušnejch sekcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimCep Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 3. Uz tam neni origo radio. Mrknu na to jak sundám ten plast okolo. 4. Musim neco sundavat? To me hlavne zajima? Palubku celou sundavat nechci a telefon chci mít nejlíp po levé ruce nad ovladačem světel jakoby... 5. Jo, díky. Napíšu. 6. Dnes opravím, už jsem to našel. PS: Je to ta starsi palubka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 k bodu 1. taky mě zajímá montáž signalizace nezapnutých pasů vyřešil jsi to už nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Já bych řekl, že je třeba koupit zámek se spínačem, dotáhnout a dozapojit kabeláž a nakódovat budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 kdyz uz budes tahat kabelaz na kontrolu zaplych pasu, tak rovnou upravit budiky, led u budiku sviti pokazdy po zapnuti klicu, po chvili zhasne bez ohledu na zapnuti pasu, zapnuti pasu ma vliv pouze jestli po zapnuti klicu i gonga ja jsme do budiku pridal jeden drat, od T32a31 (zde je pripojeny spinac pasu - nepripasovano = spojeno se zemi) na katodu signalizacni ledky, seriovy odpor ma u anody a budiky katodu spinaji k zemi otevrenym kolektorem = nicemu uprava nevadi po tyhle uprave kontrolka sviti po celou dobu kdykoliv jsou pasy odpojene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.