Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

28 členové hlasovali

1. 1. Poklice R15 na Roomstra

• varianta 1 - Toro
      2
    • varianta 2 - GIGA silver
      1
    • varianta 3 - GIGA black
      1
    • varianta 4 - Škoda Satellite
      21

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Poklice se mi nelíbí, ale taky se mi nelíbí, jak to rezne okolo tý matice poloosy.

Někde to tu bylo mám dojem, myslím, že to šlo, zkus ještě pohledat, jestli to nenajdeš někde.

Jsou to záslepky na zadek, které jdou i na předek, jedna stojí +- 60 Kč.

post-5078-0-66530000-1393150638.jpg

Hledal sem už. Ale nenašel. Je tu nějakej divnej vyhledávač.

Jinak někdo mi říkal, že ty díry na předních nábojích sou jakoby se zužující, ale na zadních nábojích je po celé délce kontaktu krytky jeden rozměr.

Tak jestli v tom nebude háček.

Dík. Přesouvám se tam.

• 1 rok později...

Všechny zdravím a mám dotaz ohledně poklic. Na http://eshop.skoda-auto.com/ jsem koupil originál poklice hermes, které mi nepasují na disky. S problémy je tam dostanu, ale zůstanou cca 4mm od disku a také moc nedrží. Disky mám  KFZ 8000 6Jx15 ET43  KBA43737. Nezdá se, že by někde vázli, ale prostě kvůli těm packám nejdou hlouběji. Také jsem vypátral, že originál se nacvakuji do otvorů v disku a tyto originály drží po obvodu pomocí pacek a drátu. To je více typu a proč mé nedrží? Děkuji

Já je mám a pasují na disky perfektně, akorát odstávají ne 4mm ale cca 2mm.

Měl jsem je na nové F II, a pasovaly naprosto přesně. Upevnění na obvodový drát má F II, kdežto upevnění na plechové pacičky do otvorů v disku měla F I.

Když je sundaváš jak hodně drží?

Drží asi stejně jako jiné poklice s tímto systémem upevnění, třeba OC I či OC II, což jsem měl osobně v rukách. Za celá dlouhá léta jsem nikdy žádnou poklici nestratil.

Na berlingu, když sundavám poklice si radši beru rukavice, abych si ruce nesedřel. Tady je sundám levačkou bez většího odporu.

Raz dávnejšie som sa bavil s príjmacím technikom v servise a nechápal som. Už neviem ako sme sa dostali k tématu, ale objasnil mi, že originálne puklice napr. z Octavie sa nedajú normálne dať na Fabiu, aj keď je tam rovnaký priemer. Samozrejme bavíme sa originálnych plecháčoch ktoré predáva ŠA, a podobne to platí aj napr. pri zámene puklíc z F1 na F2 (F3 vtedy ešte nebola, tak to neviem). Jednoducho každý model a generácia má trochu iné uchytenie puklíc. Samozrejme uchytiť sa dajú aj napriek tomuto, ale ak chcete aby puklice sedeli ako riťka na šerbel, tak treba vyberať puklice určené presne pre daný model a mať originálne plecháče od ŠA, inak to tam nesedne tak dobre.
Dovtedy som si myslel, že hocjaká puklica sa dá osadiť na hocjaké koleso, len stačí aby sedel priemer. Žiaľ, nie je tomu tak.

Pravda. Puklice z OII mi na FII pasuju, ale po obvode asi 3mm vytŕčajú. Takisto som skúšal puklice zo Superba I a tie som nasadiť nevedel kvôli inému stredu z vnútornej strany puklice

Ja  už X let Toro...přes ty Satellite mi připadá že je moc vidět plechovej disk...a jetli není hodně dobrej - dobrá barva, bez rzi...tak to vypadá škaredě...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.