ferda25 Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jen technická poznámka. Já mám taky Audienci(vyrobeno v žáří 2005) a v menu můžu nastavit hlasitost AUX. Tak to nechápu..... Vzadu na kontektorech ten vstup osadit lze - při první montáži HF mi to ne něj dali. Tak proč neudělají jen rozšíření pro zadní konektor - mezi HF a Audienci se nemusí dávat ani tlumící člen - prý rozezná o jaký typ signálu se jedná. Teď babo raď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Pockaj, chces povedat ze to pojde aj na Audience MR2005/2006 - ktore tuto zdierku original nikdy nemali? Sa mi to nezda...nakolko moj Audience nema ani na konektore oznaceny pin, ktory by mohol byt vstupom!Myslim ze pokial nemas radio Stream / Audience MR2007 tak to nepojde. Mam taky Audienci v MR2007, a asi by bylo zajimave po Skodovce chtit napravu, nebot jsem o vikendu podrobne postudoval manual k Audienci, ktery jsem k tomuto radiu dostal (a ktery jsem si dobre procetl pred tim, nez jsem se rozhodl k jeho koupi s autem), a tam se jasne uvadi, ze tento model disponuje dodatecnym vstupem AUX. Nevim co na to obchodni ci obcansky zakonik, ale myslim, ze by to mohlo byt vymahatelne (prislib) ? ... teraz asi nerozumiem ake radio vlastne mas (myslim MR). Pises o Audienci MR2007, navode MR2006... Ak pisu v navode k MR2007 ze ma vstup tak to je pravda. V navode MR2005 o AUX vstupe nic nepisu. Chyba, chybička se vloudila, je to samozřejmě MR2006, již opraveno a děkuji za upozornění. Editováno: 26. Září 2006, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Ferda25 - ty mas veru pravdu aj ja mam v navode zmienku o AUX - da sa nastavit hlasitost aj zapnutie/vypnutie vstupu, ale na nalepke na radiu nie je ziadna zmienka o vstupe AUX, iba TEL (AF+, AF-)... Taktiez nejde prepinat manualne na AUX vstup tak ako na MR 2007. V prilozenej fotke sumarizujem moj pripad - casti navodu kde sa spomina AUX, identifikacia navodu a udaje stitkov z radia. Mozes povedat na ktore piny si to zapojil v Nexus-e? A kam si mal zapojeny telefon na Audience? Este jedna vec - v ETKE som nenasiel cislo dielu mojeho radia, tam su radia pod nejakymi inymi cislami, Audience=AAO 600 003, neviem to presne ale ja mam asi Audience MR2006, mne ho totiz uz minuly rok na jesen menili...zmenilo sa mi mierne aj rozlozenie tlacitiek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 No ta samolepka je podle mého hodně zavádějící, když mi přepojovali rádio dělali to podle dílenské příručky. Pán si přitáhl knihu a už strkal kontakty do nových pozic. Prý je tam půl věcí když jsem se na ni ptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 A na ktore piny to chces na pojit na Stream? Predpokladam ze Audience to bude mat rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Ak to chcete napojiť cez konektor pre CD menič, tak ten u Audience nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x15 Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Tušíte někdo kde se dá najít info o zapojení externího vstupu do rádia Stream přes konektor CD měniče ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mám objednané konektory na CD-měnič. Až budou, tak to vyzkoušíme. Nedokáže to někdo sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 konektory objednas v kazdom Skoda servise, dodavka do 2 dni (tak to bolo v mojom pripade ked som objednaval konektor na pripojenie telefonu na moj Audience). Blbe je ze piny predavaju po 5 kusoch (rozumej vodic s dvoma pinmi) => ze si musis kupit 10 pinov! Teda pokial sa s nimi nejak nedohodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Myslím, že šikovné servisy držia aj samostatné piny (dodáva im ich tretia firma). Vtedy to kúpiš výrazne lacnejšie a bez káblika, pokojne po kusoch. Tie konektory s káblikmi, to sú opravárenské sady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 (editace) Reklamoval jsem Stream a dostal jsem vymenou ten modelovy rok 2007 s mp3, ted mam od Alesia objednanou tu zdirku AUX. Jen nevin jaky drat a konektory jsou zapotreni na propojeni ,nemuzete mi nekdo poradit, nebo poslat schema nebo vypis z ETKY nebo tak neco at vim co dokoupit a jak zapojit??? Editováno: 16. Říjen 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ako sa ti to podarilo? mne dali stream bez mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 to se mi nejak nezda, jak muzes za reklamovanou vec dostat vec lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 K tomu lze říct jediné. Gratulujte a neřešte. Někdy se to prostě nechá zařídit. Jen když se chce, ale to přeci každý znáte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 to se mi nejak nezda, jak muzes za reklamovanou vec dostat vec lepsi? Nejedna se o vec lepsi ,nybrz modifikovanou,neboli vylepsenou.Skoda Mlada Boleslav si radio Stream at MR06 nebo MR07 ceni na stejne penize a je pouze otazkou jak se kde dany clovek pri reklamaci zachova nebot naskladneno MR06 maji dost a do propadu asi jit nechteji takze je budou v ramci reklamace vyskladnovat nejdrive a ty spatne posilat vyrobci.Az jim MR06 dojde tak budou muset stejne zacit menit za MR07 a je to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 aha, ja myslel, ze je drazsi s MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Reklamoval jsem Stream a dostal jsem vymenou ten modelovy rok 2007 s mp3, ted mam od Alesia objednanou tu zdirku AUX. Jen nevin jaky drat a konektory jsou zapotreni na propojeni ,nemuzete mi nekdo poradit, nebo poslat schema nebo vypis z ETKY nebo tak neco at vim co dokoupit a jak zapojit??? tak vidis ze to jde a hele dulezita otazka - je ten stream MR07 doopravdy lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 No pekne, to by sa mi páčilo, keby mi vymenili Stream za ten novší. Už mám naozaj 100 chutí to rádio vyrvať a otrieskať "inžinierom" z Technisatu o hlavu. To praskanie a šajby do reprákov pri zaradení spiatočky mi teda riadne lezú na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) Reklamoval jsem Stream a dostal jsem vymenou ten modelovy rok 2007 s mp3, ted mam od Alesia objednanou tu zdirku AUX. Jen nevin jaky drat a konektory jsou zapotreni na propojeni ,nemuzete mi nekdo poradit, nebo poslat schema nebo vypis z ETKY nebo tak neco at vim co dokoupit a jak zapojit??? tak vidis ze to jde a hele dulezita otazka - je ten stream MR07 doopravdy lepsi? Je to o 100% lepsi tam kde mimo mesto predtim nic nechytas ted mas supersignal jeste dalsich i 70km a pak je otazka zda to radio je i v jinem regionu.Pak to preladi aniz to poznas.( misleno po dalnici pokud se vzdalujes od mesta ) Editováno: 20. Říjen 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 No ja si na Audience MR2007 nesťažujem. Práve minule som fotil na displeji záplavu zahraničných staníc, ktoré hrali veľmi dobre, čo ma teda značne prekvapilo. Ale tým samozrejme nechcem povedaž, že by malo Audience nejaký superšpičkový tuner, alebo čosi také. Ale ani sťažovať sa nemôžem. Tam, kde mi nehrá dobre nejaká stanica v OII, tak tam nehrá dobre ani v A8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Reklamoval jsem Stream a dostal jsem vymenou ten modelovy rok 2007 s mp3, ted mam od Alesia objednanou tu zdirku AUX. Jen nevin jaky drat a konektory jsou zapotreni na propojeni ,nemuzete mi nekdo poradit, nebo poslat schema nebo vypis z ETKY nebo tak neco at vim co dokoupit a jak zapojit??? tak vidis ze to jde a hele dulezita otazka - je ten stream MR07 doopravdy lepsi? Je to o 100% lepsi tam kde mimo mesto predtim nic nechytas ted mas supersignal jeste dalsich i dalsich 70km a pak je otazka zda to radio je i v jinem regionu.Pak to preladi aniz to poznas.( misleno po dalnici pokud se vzdalujes od mesta ) no tak to sem rad - alespon mam rozhodnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Osobně jsem si ani u Audience MR2006 nestěžoval na příjem... teda rádia jako ) el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 A co ten navod na to dodatecne zapojeni te AUX zdirky??? Jak na to diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garby Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Lidi také by mě zajímalo zapojení té audio zdířky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Jde externí zdroj zapojit i na Stream MR2005, který nemá žádné nastavení AUX na display? Když to zapojím na výstup pro CD měnič, bude se to nějak automaticky připojovat, když do té zdířky něco připojím? Nebo musím nechat přehrát SW rádia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.