Ondra N. Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ahoj, mám problém. Poslední týden mi blblo otevírání kufru a to tak, že jsem musel kufr přitlačit dolů a pak se otevřel. Teď jsem se už dostal do stádia, kdy nejde otevřít vůbec. Zkoušel jsme odemknutí přes klíček, přes otvírání na dveřích, ale výsledek je pořád stejný = kufr se nedá otevřít. Nevíte někdo, co s tím? Problém je, že do kufru se jinak, než přes 5. dveře asi nedostanu. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Jestli máš sklopné zadní sedačky tak se tam dostaneš a můžeš se ho pokusit otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Weiss Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Ahoj Ondro. Prosím tě jak ti to dopadlo s tím kufrem, stal se mě stejný problém a právě ho řeším, tak bych potřeboval poradit. Kufr se povedlo přes interiér otevřít a vypadá to na elektriku asi, mikrospínač nebo problém kabeláže. Díky za radu všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Ten ti neporadí. Byl tady naposledy 26. července 2012 - 12:55 Tady jsou tací, kteří potřebují strašně poradit a když to vyřeší tak už se o to nepodělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Weiss Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 To je smutné, aspoň pár řádků mohl napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 To je tady běžná věc. Já to nazývám vychcanost a sobeckost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.