Stifko Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 Chystám se na nastříkání nečinné plochy předních světel matně černou barvou,ale prvně bych to raději viděl aspoň na fotce,tudíž vás tímto prosím jestli někdo o nějakém obrázku či fotce ví,tak ho sem šoupněte,díky Citovat
DonnJarda Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 Jestli máš xeony tak mrkni sem http://forum.skodaho...enkaoctavia-rs/ člen Deko si to udělal ale už je tam nemá A pokud máš obyč tak ti hodím 2 fotky moc to na nich vidět nejde ale alespoň něco. Jsou to fotky nějakého člena fora ale netušim už koho. Taky jsem se rozhodoval že bych to stříkl ale moc se mi do toho nechce ! Citovat
Stifko Vloženo 15. Květen 2012 Autor Vloženo 15. Květen 2012 mam obyč lampy H4,ale aspoň pro inspiraci díky,v pátek to asi zkusím rozpéct a stříknout Citovat
DonnJarda Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 Tak pak dej foto a echo jak to šlo, třeba se pak do toho taky pustím Citovat
mikl Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 (editace) Chystám se na nastříkání nečinné plochy předních světel matně černou barvou,ale prvně bych to raději viděl aspoň na fotce,tudíž vás tímto prosím jestli někdo o nějakém obrázku či fotce ví,tak ho sem šoupněte,díky Černá přední světla.Dělal jsem je asi jako jeden z prvních.Světlomety jsem nerozpékal,ale rozřízl a po úpravě slepil.Drží dodnes http://forum.skodaho...0pearl__st__750 Editováno: 15. Květen 2012, autor: mikl Citovat
DonnJarda Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 Joóó na tebe jsem zapoměl že to máš taky !!! A chválím fakt brutus nápad, taky bych takové chtěl ale já moc ty svoje upravovat nemužu páč mám obyč h4 světla Citovat
DonnJarda Vloženo 17. Květen 2012 Vloženo 17. Květen 2012 No to by možná vypadalo zajímavě ale smysl by to nemělo :'> Když už na černo tak leda fólii přes venkovní plast + i přes blinkr ! Viděl jsem to už a vypadá to hóódně slušně! A bude te mít jistotu že když pak projedete kolem policajtů tak vás okamžitě vemou a zkasírujou Citovat
Stifko Vloženo 17. Květen 2012 Autor Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Přemýšlel jsem o fólii na světlo,ale o žluté,jen si to na Octavii neumim představit,na Honda clubu to má pár lidí na Hondičce Editováno: 17. Květen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat
Stifko Vloženo 17. Květen 2012 Autor Vloženo 17. Květen 2012 Na Octavku neee Zkusím to rozpečení teď o víkendu,snad nebudu muset kupovat nová světla,zkusím to prvně tak na 100°C a uvidíme,jakým sprejem?acetonovej rozpustí ten chrom ne? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.