Přejít na obsah

VAG-COM IHR 304.0 a Felicia 1,6 55kW - volnobeh 200 za min až nakoniec zdochne..


octan

Doporučené příspěvky

Zdravím priaznivcov a znalcov SKODY Felícia 1,6. Moja otázka znie : Dá sa prečítať a poprípade nastaviť-preskúšať motorová jednotka ( MagnetiMarelli 61600.284.06 PV1 24.04.98 , Skoda 032 906 030 AG) VAG-COM-om IHR 304 ? Moja Felda - TMBEGF614W0868923. Aké mám vybrať r.jednotky? auto scan nenašiel ani prd.Donedávna som fungoval na Octávii ale na Felde ee.

Čo sa týka volnobehu, tak je jedno či je motor studený alebo zohriaty volnobeh je nepravidelný-kolísavý až nakoniec zdochne. (sviečky,rozdelovač,VN kabeláž v poriadku) Motor nad 1000 otáčok - pieseň práce, ťah a sila. Len ten volnobeh chvílu ide ale väčšinou zdochne. Poradíte niekto ako vyriešiť ten problém s volnobehom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vpodstatě jestli nebyla klapka moc zanesená (kusy ,,špíny" že by se hodně změnil poměr ,,zavřeno-otevřeno) tak by to nemělo zas tak vadit i kdyby si nic nenastavil.

Nemluvím z hladu ale z vlastní zkušenosti, mám to na profilu i vyfocený jak byla špinavá před a po. moc to vidět není ale stačí to.Klapku jsem sundal, očistil dal zpět a kamoš mi to hodil na VAG a byly tam jen nepatrné odchylky od ,,normálu" nevím jestli to tak platí vždy,.. :kol-32: Slabej nános byl i po obvodu uzavírání klapky.

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...