Tompo Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Byl by někdo ochotný mi vysvětlit, k čemu slouží tlačítko umístěné na B sloupku dole vedle řidičovi sedačky? Evidentně je k vypnutí hlídání vnitřního prostoru, ale význam fce nechápu... Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Nevím, jako máš verzi alarmu. Jsou možné dvě.Jedna umí jen hlídání vnitřního prostoru, a ta druhá má navíc ještě náklonové čidlo. Vypnutí hlídání vnitřního prostoru např. v případě že chci někoho v autě zamknout. Vypnutí náklonového čidla v případě přepravy auta na plošině nákladního vozu či vlaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Nebo pokud potřebuješ nechat psa v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Nebo když máš povotevřený okýnka a nechceš, aby ti auto řvalo kvůli kdejaký mouše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Přesně tak, když nechám psa v autě a nechci, aby se mi zbláznil z alarmu, tak na to tam to tlačítko je. Tak, tohle máme vyřešeno, ale napadla mě ještě jedna věc - kde jsou vlastně čidla snímající pohyb v autě? U Passatu jsem je měl v zadních lampičkách, tady ať hledám jak hledám, tak nevím kde jsou. Ale jsou tam, to jsem už zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Nahoře v tom plastu ve stropnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 já mám problém s tím, že když parkuju ze šikma, tak 5x z 10 mi spustí hned po zamknutí alarm. zkoušel jsem to i pomačkat těma knoflíkama, sice jakoby zoranžověli, ale auto houká stále. žádný rozdíl. kde může být problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Protože nevypneš alarm komplet, ale jen hlídání vnitřího prostoru. Ale náklonový čidlo pracuje furt. Takže chba bude v něm. Mi občas parkujem před vjezdem do garáže na dost prudkým kopci a problém není. Co mě vysvětlovali funkci náklonovýho čidla - pokud nekecali, tak funguje tak, že při zamčení si zapamatuje polohu auta-naklonění a křičí při změně o určitej úhel. Že to není tak, že by třeba od sklonu 5°křičelo, ale je to o změně polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Já mám teda na tlačítku na sloupku řidiče obrázek i náklonu, tlačítkem tedy vypnu i náklonové čidlo. Mělo by to tak být kvůli přepravě trajektem, tam se to houpe a auto by pořád houkalo... Ale jestli to tak je vyzkouším v praxi až za měsíc na trajektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.