modrobugulus Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Prosím o radu a osobní zkušenosti s maxidotem ve fabii 1. Občas se mi stane, že přestane na maxíku zobrazovat rádio. Trvá to cca 2-3 vteřiny a zase funguje normálně. Pro někoho banalita, mně to dost rozčiluje. Myslel jsem si, že by to mohl být špatně uchycený kontakt za budíkama. Ale nedělá to jen na nerovnostech, ale i na super hladké silnici. Rádio hraje a svítí normálně. Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 (editace) To ti montoval nějakej Lojza na koleně v garáži ne? Editováno: 28. Květen 2012, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 To nemusí být Lojzou. Máš nějaký problém v elektrice Třeba jsem se setkal s volným kontaktem na akumulátoru, nebo to dělal přímo akumulátor ,který byl vadný. Tyto informace mezi Maxikem a radiem jdou po canovém vedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 může to být klidně shnilý svazek.. probíjí canové vedení a háže to chyby.. napíchl bych to na vag a udělal komplet diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.