jozzi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + Pavlina a milenka "kumbál" (Fabia 1 Combi) 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi autem 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik. Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 + 1 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG 20.fellis Felicia combi 21.Bullets + Magda asi Fabia 1vRS 22.Richcis Octavia 1 combi Potvrzeno 12 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlasit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlasit předem . Stoly objednávam do 6.2 potom už je pozdě -datum změněno na přani provozovatelu LJ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Aktualni stav pro dnešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 A já jsem se lekl proč jsem v zeleném,co jsem zrobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ondro to že jsi v zelenym to znamena že maš byt, jinak dostaneš po řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 jozzi: Proč máš napsáno jako jediný "autem"? Že ty nám něco tajíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Přijede na tom odrážecím Roomsteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 protože pravdepodobne budu mit šofera i z autem at simužu dat brambouraček a nebudu tam psat že je to Dacial Logan jinka uz to tam je par dni napsano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 No to si děláš srandu chceme tu tvoji Fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 to Ti nezaručim , bo rano budu mit fušku kousek od frydku a bere me znamy autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jozzi možná 50/50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Potvrzuju na 100% dojedu s +1 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Jozzi možná 50/50. Karle tož jakto ? filipaptrik je té tam moc se těším na dalšiho člena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Tak změna pánové :-) Oslava přesunuta o týden, takže potvrzuji účast. Jenom teda kolega neví jak dostane směnu, ale tak myslím, že přinejhorším půjde na klín :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Hele proč nejsme taky zelení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Protože máš eReSo a to není zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Já nemám RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 I Scout není zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + Pavlina a milenka "kumbál" (Fabia 1 Combi) 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi autem 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik +1 Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 + 1 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG 20.fellis Felicia combi 21.Bullets + Magda asi Fabia 1vRS abo Scout 22.Richcis Octavia 1 combi Potvrzeno 18 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlasit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlasit předem . Stoly objednávam do 6.2 potom už je pozdě -datum změněno na přani provozovatelu LJ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Stav na teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Proč je Honza v červeném? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) ... Editováno: 23. Září 2016, autor: Sakal77 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Proč je Honza v červeném? :DBo bude mit opicu a neprijede Sakale, pro sichr si napisu i s harantama, kdyztak se par zidli oblozi bundama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Potvrzuji svoji účast (pokud tedy nebude nějaká kalamita). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Pišu si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jozzi já dorazím 100%ně dle objednávky. Překvápko je 50/50 pro upřesnění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.