Přejít na obsah

Moravskoslezský kraj - Co takhle uspořádat nějaký sraz?


Kjuba

Doporučené příspěvky

No super,termín už máme a místo jako obvykle?

Nebo jiná lokalita?

 

Aspire- a na která místa jezdíš poznávat Moravu? S Jozzim jsme rozvinuli posledně debatu,

             že bychom mohli vyrazit,pokud možno v hojném počtu,na ochutnávku vína na Pálavu.

             Rodinní příslušníci by byli vítáni,abychom se mnohem lépe poznali.Samo že i s noclehem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ted jedeme do Bořetic a v prosinci jezdime do Hovoran. Ubytovani tam vzdy mame zajisteno pres nekoho kdo to organizuje. A hlavne v Hovoranech chodime do soukromeho sklipku a tam bych to nemohl zajistit. A v Boreticich taky , ale jsou tam i sklipky pro normalni verejnost co jdou treba jen tak kolem. A ubytovani jde sehnat vsude penziony jsou na kazdem rohu. Jen by to vsechno musel nekdo z organizovat jak sklipek tak ubytovani a hlavne nezapomenout ze nektere sklipky nepojmou cely zajezdovy autobus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karlos ano presne tenhle typ je to prave. Jen se musi najit clovek ktery by to organizoval a hlavne lide kteri by se zavazne prihlasili. Organizator by hlavne musel vybrat zalohy aby se nestalo ze pak kdyz se prihlasi asi 30 lidi a jelo by tam pak jen 10 bo tem zbylým 20 neco jako vzdy do toho neco vleze. Ale kdyz uz clovek da zalohu na takovou vec uz pak necouvne. My to vetsinou organizujeme 3-4 mesice predem a vse vzdy funguje.

Takze vyzva kdo by se chtel toho ujmout  ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono ted zalezi na ktery sraz se chces pripojit jelikoz jeden mistni je zde 26.4. ale jeste se nevi kde , ale nejspise opet vyhrajou Sedliste a ten druhy sraz MS kraje se teprv rodi a jeste se nevi zda se vubec uskutecni ( zatim je vse v reseni a organizaci )

A jak to tam chodi no prijede se na urcene misto chvili se keca u aut a pak pomalu presunuje do hospody na nejake to jidlo a pokec o vsem co se deje.

 

 

EDIT : Pawouk to rekl presneji :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud by tam byl i nejaky zajezd s autobusem tak urcite ridic bude rad , ale jelikoz my pojedeme vlastnimy vozy tak jak budes delat zabavu pro deti tak sem tam muzes jit zkouknout i nase kone pod kapatou jestli nemeni majitele a hlavne pak podnapilým ridicum odebirat klice od vozu :D

Vsak uvidis a jak ochutnas zmenis nazor a na jizni moravu budes jezdit na vino rozlevane primo od zdroje. Ja vino normalne vubec nepiju ale jak prijedu na jih vzdy si dam bo tam to chutna nejlepe.

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...