_Denis_ Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Dobrou noc Vám přeju . Bavte se krasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kluci dneska vam to odpustim, ale priste diskuzi v jizbe jo, od toho mame knajpu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Szczególnie mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Až na Pepu tady prostě zjevně nikdo nepochopí, že nechci mít viditelné logo firmy, to je fakt jak do dubu... Pokud je vám pánové zatěžko mazat i loga, raději ze srazu vymažte celé moje auto a máte to jednodušší Díky Editováno: 27. Duben 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 nesmíš brát služební auto na srazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Můžu ho brát i na srazy, ale nemusí každý jouda, který nahodile navštíví fórum, vědět, co dělám. Asi si rok a půl nemažu loga na svých fotkách jen tak pro pobavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 _Denis_ v tomhle ti dam urcite za pravdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Díky za scuka,bylo fajn. I má mamina řekla ,že se nenudila. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Bylo moc fajn.Moc se omlouvám že jsem se nenahlásil předem.Kompjuter není moc muj kolega.(ale učím se)Příště se polepším.Zdraví rapiďák z Ditmansdorfu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Ahoj Mas se dobre a davam na foru fotecky z srazu. Editováno: 2. Květen 2015, autor: TOMUS 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Pekne fotky a co prijedes i priste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Posrazim se prijet ale nevim jak to bude s casem . Mi se tam libilo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Jasne urcite vcas to opet tady nejspise Jozzi da vedet kdy to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Jak se mas po sraze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Dobre a dnes byl takovy mensi http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezská-jizba-bo-u-nas-je-fajně/?p=2044633 a v tom tematu i vse vzdy diskutujeme co se tyce srazu at to tady nespamujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Diky Aspire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Tome, super Určitě přijeď, rád jsem tě poznal Na jedné fotce to sice uteklo, ale díky, že na rozdíl od některých mažeš loga firmy na mém autě z fotek Sice tady jeden člen navzdory prosbě neupravené fotky nechal, takže je to asi jedno, ale oceňuji to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 _Denis_----> promiň,zapoměl jsem na to Odpoledne to napravím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Tak máme výročí srazu(už to je týden).Bylo moc fajn,člověk se dozví plno zajímavostí.Příšte určitě přijedu a vemu si foták,ať mam něco do albumu.Škodovákum zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Kdyby jste to udělali spíše v sobotu a ne v neděli (v pondělí jsem musel brzy do práce), asi bych se také stavil...udělal bych si vejlet na Moravu Jel bych s Pawoukem twin kár Editováno: 3. Květen 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Clinte jelikoz to mate streku jak cyp, muzem to udelat i v sobotu ... Klidne se prispusobime idealni mesic je cerven 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Kdyby jste to udělali spíše v sobotu a ne v neděli (v pondělí jsem musel brzy do práce), asi bych se také stavil...udělal bych si vejlet na Moravu Jel bych s Pawoukem twin kár No nekecej. Jenže já tam nejezdím přímo z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Nějak bych to pořešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.