Karlos 61 Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Taky se přidám, píšu si do deníčku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 (editace) Kluci, omlouvám se, ale na 99% mi opět Vánoční sraz nevyjde Sekl jsem se o den s odjezdem na hory, 16.12 odpoledne už musím být na místě. Editováno: 18. Listopad 2017, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 ja už letos taky ne,švagrová slaví 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 před 9 hodinami, Galvi napsal: Kluci, omlouvám se, ale na 99% mi opět Vánoční sraz nevyjde Sekl jsem se o den s odjezdem na hory, 16.12 odpoledne už musím být na místě. no a tím pádem to mám vyřešené, já to měl podmíněné Jirkovou účastí skrz příležitostné kódování, takže též ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 @Malta Tak se mužem pak někdy domluvit na jiném místě. Určitě koncem roku nebo začátkem příštího musím jet do Blanská (Mám tam tu Funku) a to je tak někde kousek u tebe nebo alespoň tím směrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Aby tam ještě nakonec někdo byl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 ty máš Funku v Blansku??? Tož to mám kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Aktuální stav 16.12. 2017 ve 14hod. 1. Ondra16V 2 Tomus 3. Pawouk 4. Aspire 5. Pitrsman ?? 6. _Denis_ ?? 7. Karlos 61 ... Kdo dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 před 30 minutami, Malta napsal: ty máš Funku v Blansku??? Tož to mám kousek Přesněji v nějaké díře vedle tuším svatá Kateřina nebo jak se to jmenuje Každopádně tam musím jet okouknout někdy jak to vypadá, takže by se to dalo spojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 JJ Sv.Kateřina, taková malebná dědinka v údolí kolem řeky Svitavy mezi Blanskem a Lipůvkou. Tama jezdím dost často, hlavně v pondělí, kdy bývá státovka zasekaná . Tak dej včas vědět prosím, toto by mohlo lehce klapnout 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Tak co kluci,kdo ještě přijede? @mičurin přijdeš? Případně vezmeš jako každý sraz o Vánocích něco,v čem se budeme fotit? Já jsem dneska sehnal v Shoppingu tohle,snad to nezapomenu vzít 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jsem v ohrožení, vracím se s chlastpartyjou z večírku. Doufám,že to stihnu. Kdyby ne, tak si to pěkně užijte. Jinak Vám všem přeji krásné prožití svátků Vánočních, bohatého Ježíka, zdraví a štěstí v Novém roce a kolečkama pořád dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jsem na tom podobně, ale s ještě jedním dalším závazkem, takže to asi opět nestíhám.. Už se o to asi úplně přestanu vůbec snažit.. :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Denisi , ja Tebe uz asi nikdy neuvidim na sraze . Vzdy Ti neco je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Já se kamaráde nestíhám pomalu ani vysrat, kolik toho teď pořád mám v práci i doma Uvidíme, pokusím se přijet, ale znám to, vždy se tam něco vy.., když si něco plánuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Ale zlobis se Jakhle nemas cas na srani to kup se pampers pro dospely . Tehdy klidne se vysras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Ted' rikam vazne . Jsou takove pampersy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Hej borci, tady nejste v hospodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Právě jsem rezervoval na zítřek stůl pro 8 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 užijte si to, my jedeme do Plzně za vnukem předat dárky, takže ikdybych nakrásně ignoroval že nepřijede Galvi, tak bych stejně nemohl ... tož pozdravujte všechny zúčastněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 (editace) Děkuji klukům za sraz,i v tom málu jsme si parádně až do 20ti hod. pokecali Jídlo nesmí chybět A konečně jsem na srazu sbalil i pořádnou kočku! PS: Tak loni jsem měli sraz 17.12. a přijelo 6 aut,hledal jsem to podle fotek v noťasu Editováno: 16. Prosinec 2017, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ja taky dekuji vsem za sraz . kdyby nebylo moc zimy to by jsme vice pokecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.