Pawouk Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Jak jsem psal - já (bez plus). Chybné datum jsem ignoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Ja tez budu 07.04 v Sedliste. Urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Ja taky přijedu . Jak vždy budu vlaček. Takže budou 2 osoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Stul objednany, pani vedou ci se uz na nas těší :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Taky bych měl dorazit jen nevím jestli to stihnu z Ovy na druhou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Přijeď klidně i později , myslím že nějakou chvíli tam budem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 My nakonec nejedeme bo kometa ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 jj, sraz ve dvě a zápas o pěti, to jaksi nejde časově dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Komeťaky škrtám :D já dneska oslavují z juniorama :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Aspire dorazí, toho klidně dopiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Z Michalem jsem už počítal :D ... Respektive 12 míst z možností rozšíření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 ja sai taky dorazím,mam pro ondru překvapko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 No ty vole Doufám, že máš pro mě ještě jednu feldu na chov Ale nebudu to tu spamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Dědek dojede jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Nemá někdo tel. číslo na Ziklika? Já ho nějak nemám v telefonu. :( ziklik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Zikklik přijede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Tady jsou ty recenze aut, jak jsem vám říkal: https://www.youtube.com/channel/UCjeSWTeCLqvBorwlBkOr9RA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Děkuji za sraz, bylo tradičně fajn I počasí vyšlo A nějaké (tradiční) foto jídla Velký pozdrav posílám Komeťákům, nedojeli na sraz, tudíž si neužili super pokec a boží jídlo a ještě k tomu všemu prohrála jejich slavná Kometa, máte to ale smolný den 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 nic, až se uvidíme, přijdeš si pro výchovný pohlavek . Ale že se vás tam sešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Bylo suprově, sedělo se venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Srazík fakt super ale Ondro co ta fotka? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Foceno proti slunku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Ondro, nerýpej pořád prosím tě, už je to trapný a ohraný P.s Táto, víru ztrácí kdo se bojí.!!??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Děkuji za skvělé setkání. Bylo to opravdu super ? ? Jsem rád, že jsem vás mohl potkat. Počkám na další sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Děkujeme za mily sraz Skusim řict že to byl lokálni mezinarodni sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.