Karlos 61 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 před 6 hodinami, TOMUS napsal: Nevim o jaké Ti Agatce jde No přece o Té Tvojí, taky bys nám ji mohl jednou ukázat na živo. Naše baby už jsi viděl,ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 to bude jak paní kolombová 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 před 1 hodinou, Ondra16V napsal: Tak pěkně odpočívejte čím jedete? A nezapomeň nám aspoň jednou před prodejem přijet na placek ukázat fabku jedeme Roomem jako vždycky. No zrovna jsem byl dnes u plynaře na pravidelné LPG garančce (pípák si to hlásí co cca 23t km) a tak mu říkám, že už asi naposled, páč je to můj roční nákjezd km, tak se na mě dívá a povídá, že jestli na ní nemám nic zásadního, tak ať se jí nezbavuji ... takže bůhví, jak to nakonec s tou plánovanou podzimní obměnou dopadne , protože říkám, že po ní a její spolehlivosti budu ještě šťukat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Když najdu to určité Vam ukažu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Takže kluci,pište kdo ještě dojede.Byl jsem v kontaktu s Jozzim a taky dojede (i s fazolem) Zítra tam a objednávám stůl,tak ať jim můžu ukázat seznam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 (editace) Dobře dělaš Editováno: 28. Únor 2017, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Tomus-mimo téma a nechci rypat,ale necituj příspěvek přímo nad sebou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziklik Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Takže kluci,pište kdo ještě dojede.Byl jsem v kontaktu s Jozzim a taky dojede (i s fazolem) [emoji3] Zítra tam a objednávám stůl,tak ať jim můžu ukázat seznam :rtfm:[emoji3] Ahoj,tak určitě dojedu[emoji1] Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 před 9 hodinami, ziklik napsal: Ahoj,tak určitě dojedu Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk ziklik, nepsal jsem ti už náhodou jednou, aby sis zrušil tu hlášku v tapatalku? (viz pravidla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 ZAREZERVOVÁNO Sobota,14:00,15 osob 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 nevím proč jsem si myslel, že už to bylo teď v sobotu (co jsme byli v HU), nicméně i tak tento termín je pro mě bohužel pasé ... takže si nechte chutnat i za mě (nás) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Škoda Aspoň fotky dodáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 budu se těšit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) Já bych jel ale asi musím vzít manželku a děcka a kde kdy co? a kolik lidí jede? Editováno: 28. Únor 2017, autor: Pitrsman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Vem koho chces Sraz je tuto sobotu ve 14:00hod. v Sedlisti Vsechno ostatni vc. toho kdo prijede a kde to je najdes na predchozich strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) Ten jídelní lístek jede teda. Ty bramboráky jsou tam nějaká specialita že? Editováno: 28. Únor 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 to je taky důvod proč se tam zastavujeme i mimo srazy , když jedeme náhodou okolo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 toš pokud nebudou děcka nemocní dojedu, ještě to sto pro potvrdím večer v pátek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Aspoň důvod pořádně umýt přibližovadlo po zimě. Bude to fuška,ale jdu do toho. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Vím,že už je trochu pozdě na fotky z posledního srazu,ale když už mi konečně funguje to nahrávání fotek Tak se pochválím 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Mičurin udělal se pěknou tabulku "Rapid" Ondro , Lidé nemaji ružových tvaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Toš auto vyleštěný a nachystaný na sobotu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Už dopředu se omlouvám,ale dorazím s 2 - 3.hod.spožděním. Doufám že tam ještě někoho zastihnu. Bramborákům zdar a Škodovkářům obzvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Ok. Přijet bezpečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 před 3 hodinami, Karlos 61 napsal: Už dopředu se omlouvám,ale dorazím s 2 - 3.hod.spožděním. Doufám že tam ještě někoho zastihnu. Bramborákům zdar a Škodovkářům obzvlášť. Počkáme Jinak psal mi i Jozzi a bohužel nedorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.