Pitrsman Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Kluci, Ziklik nejede? Jsem se díval že se tu dlouho už neobjevil, nemáte někdo na něj tel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziklik Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Ahoj borci,ten sraz se mi zrovna kříží s jednou tenisovou akci.Ale na 90% bych přijel.Telefon na mně 777400014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Na tvé jedinečné auto s jedinečnou barvou se nedá zapomenout. Super že dojedeš, bude nás více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 No chtěl jsem Vám zajistit prohlídku cvičné štoly na Dole Paskov. Bohužel pan průvodce leží v nemocnici , takže někdy příště. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Dáme to jindy A z té nemocnice se ještě vrátí?Nebo to příště bude s jiným průvodcem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Tak jak v nedeli? Jsem automobilovy bezdomovec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Kde mas svou octavku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 V 5. 10. 2017 na 18:06, Ondra16V napsal: Dáme to jindy A z té nemocnice se ještě vrátí?Nebo to příště bude s jiným průvodcem? No doufám,že ano. Pak bych nevěděl na koho se obrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Chčije a chčije , ale už cítím mého oblíbeného SMRAĎOCHA . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Tady taky chcije a chcije Kazdopadne na odpoledne se uz tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Odpoledne už moc scat nebude teda doufám. Musím někde ve Frýdku najít wapku ať tam nejedu jak čuně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 V 06.10.2017 na 22:08, TOMUS napsal: Kde mas svou octavku? Už není... Jinak tady taky mrholí takže auto neumývám stejně budu parkovat úplně mimo ať vám nekazím fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 já našel myčku ve Frýdku: https://mapy.cz/zakladni?x=18.3682902&y=49.6788358&z=18&pano=1&pid=46565225&yaw=1.258&fov=1.257&pitch=0.121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Když bude pršet je ti to stejně na houbelec než dojedeš do Sedliště bude to špindíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 (editace) Děkuji všem za sraz,bylo jako vždy parádně Mičurinovi děkuji za přívěšek na klíče Před odjezdem zbytku aut jsme se domlouvali,že by to do zimy chtělo ještě jeden sraz,osobně bych ho rád uspořádal v sobotu 4.11. ve 14hod Chtěl bych ještě do zimy vzít na sraz Feldu Teda za předpokladu,že nenasype Přikládám pár fotek. PS: S pizzou v autě opravdu umím jezdit slušně a na spotřebu Editováno: 8. Říjen 2017, autor: Ondra16V 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Super foto, kluci díky za parádní sraz a díky i vzdálenějším účastníkům. Doufám, že se brzo zase sejdeme minimálně v podobném počtu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 (editace) Děkuji všechným učastnikum který byly na sraze Bylo fajn Posilovač na Ondru děla moc dobře. Má normalni spotřebu Dneska jsem vqur.... Předni světlometrý mi vyparuji se . Nové auto. Editováno: 8. Říjen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Zdar borci, rád jsem vás po dlouhé době viděl a díky za pokec. Tak zase někdy příště. PS: Nemá někdo náhodou lepší fotku té bílé OII FL Combi z Octavia Clubu, jak tam stála v řadě před námi? Tomus, můžeš mi alespoň tu tvoji poslat přes soukromou zprávu bez smazané poznávací značky? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Neni problem . Mohu ti poslat přes co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Taky jsem rád za sraz a do té zimi kluci ještě jeden teda. To už budu mít ty hnusné zimní 15" plecháče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Tak co toho 4.11. klasicky ve 14hod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Já ještě nemám směny na listopad, pokud chytnu směnu tak mám smůlu protože u nás nejsou lidi a není koho kdo by mi ji udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Prace neni zajic Co ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 (editace) Tak 4.11 určitě nedorazím protože moja jde v pátek na operaci s tím kolenem, takže se musím starat o děcka. Teď došla s nemocnice. Editováno: 10. Říjen 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.