Malta Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 tak Malta + 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2018 doplním update seznamu 1. Jozzi + junior 2. Tomus 3. Jurek 4. Pawouk 5. Ondra16V 6. Malta + juniroka 7. mičurin 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 a ja taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 nemate nekdo spojení na karlose,at neceka v lutene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Karlos zatím myslím ani účast nepotvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Díky Mičurinovi se ke mně informace dostala. Už teď vím, že nedorazím. Jedu Wroclaw na adventí trhy. Tak si to krásně užijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Karlos uzij se trhu :) Na A4 musis se pocitat s kolonami hlavne u branu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Dopsat na seznam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 doplním update seznamu 1. Jozzi + junior 2. Tomus 3. Jurek 4. Pawouk 5. Ondra16V 6. Malta + juniroka 7. mičurin 8. Bullets 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 (editace) Děkuji Všem za sraz, bylo fajn Mám tady i pár fotek Jedna společná A tady je zbytek A nesmí chybět foto jídla Placek výborný, ale je už takový "ojebanější" Horkou čokoládu, díky které si servírka opařila ruku, vyfocenou nemám No a nakonec mi, Pawoukovi a Tomusovi byla zima, tak jsme se vrátili dovnitř a dali si pohár a něco na zahřátíSamozřejmě jsem si neodpustil rýpnutí do servírky a její opařené rukyOdjížděli jsme v 19:30 No a na závěr musím poděkovat rodině Maltovic za přání k svátku Editováno: 1. Prosinec 2018, autor: Ondra16V 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Ty taky nic neřekneš, takže jedna opožděná gratulace a ještě jednou dík za prospekty! A jako bonus mě včera ještě ve FM u OMV na nájezdu na D56 zastavila hlídka PČR - full servis včetně dýchání. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Díky, díky Nemáš za co Asi se chtěli podívat na pořádné auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Ondro, nemáš zač, my děkujeme, že jsi nás dnes vzal za Jirkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 To nestálo za řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 (editace) Dekuji vsem za 2 dny srazu Omlouvam se za me chovani v jizbe. To nebylo specialni udelane. Coko byla dobra muze i vyborna Chlapska pizza byla moc ostra a mela spousta cili papriky. także byla uz trochu "ojeban" @Ondra16V ja jsem hledal WC . Ve tvem jazyku Srac. Mel jsem pilnou nutnou potrebu, ale sel jsem k jizby. Jinak replay srazu byl dobry. Doma jsem byl kolem 22:00. Editováno: 2. Prosinec 2018, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Koukám, že jste si to užili. Fotečky krásné, tak taky nějakou přidám. Most Lásky a Chojinka na rynku ve Wroclawiu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 (editace) Fotky pěkné jen aby ten most pod tíhou zámečků nespadl Editováno: 5. Prosinec 2018, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 není to tak dlouho, co to bylo tuším v Paříži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Chlapi, jsem zpět ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Kde si byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Ahoj Všechný Udělame nějaký sraz v budoucnosti? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Mohu udělat sraz v polsku pro Vas Kdo ma zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Tatry :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Myslis Zakopane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Tatry mám rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.