Wojnar Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 wojny bude mít po chlastu, takže nic neslibuje. Je fakt, že je to dostatečně odpoledne, snad stihne vystřízlivět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Pocitam s tim ze radegast se rychle vstrebava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 No, jenže on se taky rychle pije, takže to tam padá jak do studny :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 :D mam stejny problem Radek desitka se pije sam a pak uz ani nevim jak jsem vypil 15 kousku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Dámě někde sraz než pojedem do tešína? Třeba V karvine u tesca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Neni problem, spis bych volil parkoviste pred Lidlem, je to hned vedle a prakticky tam nikdo nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Kluci parkoviste u byvaleho albertu v tesine , total prazdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Ok, Karvinou si skrtam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Kluci parkoviste u byvaleho albertu v tesine , total prazdne Netuším kde, pošli mapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Bohuzel az do nedele jsem jen na mobilu , najdi si slovnaft cesky tesin , je to hned vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Bývalý Albert v ČT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Diky za doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 mozna taky dorazim,at mate nejakeho facelifta sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 No , musim uznat ze pokud se ukazou vsihni co rekli ze budou tak polaci budou v soku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Chlapi ... sorry ... ale jsem v práci ... tak pak chci vidět fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Tak jsem dostal echo :-D ze bych tam protahl zehlicku????? Ale musi byt fakt dobrej prijezd :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Ou no kdyz jedno misto projedes krokem tak to zvladnes Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Tak to prichazi v uvahu jedine cesta pres most - pred Albertem nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Presne s tim ze pak primo pred parkovistem je zeleznicni prejezd a pred nim z prave strany je v kostkach dira, takze kluci veeeelmi opatrne ja tam jezdim na jednicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) No tak za mě bohužel...vrací se mi dítko z tábora....chjo S-TALKER : Jsem mohl mít samolepku... JOZZI : Jsem ti mohl dát ty spraye... Editováno: 14. Červenec 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 V nedeli rano budu u Toma na hasicarne co kdyby ses stavil ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 s-talker: Můžem dát spicha třeba u tebe u rybníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Frankk: ok neni problem :-) jay: co kdyby ti ji nekdo vzal? Nebo prijed pozdeji :-) je to za Detmarovicemi pred Shimanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 S-talker,Jozzi :Ta hasičárna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.