Wojnar Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Mám to kousek, ale nemohu Budu na Beskydce. A zrovna v neděli na některém blízkém kopci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Je Fed Cup v Ostravě navíc ty Velikonoce co takhle dát to týden před nebo po? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Jsem také pro posunutí o týden dřív nebo později.. Protože ta před velikonocemi je snad jediná neděle, kdy budu doma a ne v Ostravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) No sami vidíte,že to není snadné. Když po Vás chci místo a datum,tak se každý přizpůsobí. Pak něco vyberu,a hned jsou potíže s vlastním volným časem. Teď nevím kudy tudy. Možná že jsou ty Velikonoce, tak o týden později. Místo a čas zůstává. 27.4.2014 Editováno: 29. Březen 2014, autor: Karlos 61 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Můžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Také bych měl mít volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Snad nezapomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Zatím si píšu : amissus ASPIRE Galvi Ivo Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Už abych to začal píglovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Zapoměl jsi napsat sebe do seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 No to je samozřejmé,omlouvám se. Ještě tedy jednou si píšu: amissus ASPIRE Galvi Ivo Tdi Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Tak je to správné. Třeba bys potom nebyl puštěn na sraz, protože nejsi na seznamu . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Akorát teda já nikoho neznám, bude to má prvotina, si budu připadat jak idiot : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Neboj, jen se povídá, prohlíží auta, povídá, povídá, v případě zájmu jí, povídá, pije, povídá, fotí auta, jí, povídá, pije, povídá, obhlíží auta, povídá,.... Navíc teď jak to mají kluci vymyšlené na tom mlýně, tak tam jsem ještě také nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Všechno je jednou poprvé. Nic se neboj. Jenom dostaneš na záda cedulku, aby jsme věděli, kdo se cítí jako idiot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Taky se hlásím a Galvi nechci nic říkat ale já byl už na tolika akcích a fotku nemám žádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Zkusím ještě říct partnerce, jestli by nejela také s Fabií, ale nevím nevím, ona si vždycky ťuká na čelo, když nadhodím něco jako fórum nebo sraz, že prý co tu tak jako můžeme řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Tak to nemá jen tvoje partnerka, ale tak 80% partnerek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 No to je krása,rodinka se rozrůstá. No jen abychom měli dost parkovacích míst. Zatím dorazí: amissus ASPIRE Galvi Ivo Tdi Bullets Karlos 61 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Taky se hlásím a Galvi nechci nic říkat ale já byl už na tolika akcích a fotku nemám žádnou Já tě potkal na srazu jen jednou a na fotce si tam nebyl bo si přijel pozdě a všichni už měli nafoceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Tak musíš více jezdit poslední 2 roky na Vánoční topince + asi 2x v Dětmarovicích a 1x v Ropici ale tam jsme kvůli havárce a zablokované dálnici přijeli docela pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Zkusím ještě říct partnerce, jestli by nejela také s Fabií, ale nevím nevím, ona si vždycky ťuká na čelo, když nadhodím něco jako fórum nebo sraz, že prý co tu tak jako můžeme řešit Náhodou moje se mnou jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Teď jsem si psal s jozzim, prosí o připsání na seznam, slíbil, že dojede 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Rozšiřuji seznam o dalšího člena. amissus ASPIRE Galvi Ivo Tdi Bullets jozzi Karlos 61 Nezapomeňte že je v Ropici problém z průjezdem přes most /kolony/. Tak to zkuste druhou stranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.