Trautenberk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Mlha a ještě jako v pračce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) Hnusně je teď asi všude.. Jel jsem teď z Teplic do Prahy a pršelo jak o život... Snad nám to počasí alespoň zítra odpoledne vyjde a nebude chc*t.. EDIT: jednu výhodu na dešti ale vidím, nemusí se umývat Editováno: 31. Červenec 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) Vzdyt konecne se trochu ochladilo krasne pocasi na prochazky a vylety po MS kraji. A zitra muze byt jakkoliv bo stejne budem sedet v hospode A umyvat se musi bo mam posrane auto a ten destik to furt nechce umyt Editováno: 31. Červenec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 U nas dneska ani kapka, je krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Dnešní výlet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Libore kajs to probiha byl ? Ja stary tesinak a nemam tucha . Jinak zitra poctive meju , dneska jsem hlastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Kousek za Vítkovem, areál je na prodej, asi 12 budov, cena? Jen 29 000 000 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 To bych bral ale tam bude cerno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 To podle toho v jakým je to stavu je docela možné, ale během naší návštěvy tam byl klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Přemýšlím jestli to má cenu mýt to auto :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 No ja musim , je to samej holubinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 A v kolik teda, v 5 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Mel bych to stihnout kvuli tomu kahancu musim jet kolem okolo a nadjedu si jak cyp bo pres sahty nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Tak mě se zase ani auto neohreje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 to jozzi: Z Tesina do Havru jedu pres Terlicko. Podle info z netu tam dnes neni zadne dopravni omezeni. A kdyz uz tam budu - tak si dam kousek okruhu Tak dnes v 17 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Hlape zlatej , fakt ze jo, jezdi az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Tak jsem to teda trochu umyl, lepší už to nebude :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Já právě vyjíždím, tož tak kolem 17h tam budu A myčku jako obvykle nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Beztak bude pršet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Jirko a mel jsi vubec na nejakem srazu umyto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 (editace) Měl... Na Skodahome.. TADY .. Ale v Ostravě nejspíš ještě ne.. Já pokaždé odněkud přijíždím a nestihám.. Editováno: 1. Srpen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Ha moje oblíbené myčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Mycí box fakt super, J nás tohle prostě hrozne chybí, za 80 korun a auto je fertig :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Jo jeste maji jednu mycku tady v Havru pod bludovicakem. Tam se o to alespon staraji a ne jak jinde trysky a tlak ze by jeden z toho zesilel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 U nás je na celé město jen jedna a ještě taková divná. Je to škoda, přitom ten WAP je podle mě super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.